Tori Spelling: Από τη μεγαλύτερη έπαυλη του Χόλιγουντ σήμερα ζει σε τροχόσπιτο με τα πέντε παιδιά της (video)

Η ηθοποιός και κόρη του ισχυρού παραγωγού, Άαρον Σπέλινγκ, περνάει τις μέρες της με τα πέντε παιδιά της σε ένα όχημα παρκαρισμένο δίπλα σε έναν γκρεμό στην Καλιφόρνια

Το 2023 δεν ήταν καλή χρονιά για την Tori Spelling, η οποία έκλεισε φέτος τα 50 της χρόνια. Αλλά έζησε καλά χρόνια η διάσημη ηθοποιός; Πιθανότατα αναρωτιέται το ίδιο από τότε που έγινε 17 ετών και, με τη χάρη του παντοδύναμου πατέρα της, παραγωγού Aaron Spelling, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Beverly Hills, 90210». Αυτή ήταν η αρχή της φήμης και της ατυχίας της, που πήγαιναν για εκείνη χέρι-χέρι από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. 

Σήμερα, η κόρη ενός σημαίνοντος παραγωγού του Χόλιγουντ, που μεγάλωσε σε ένα σπίτι 123 δωματίων και ήταν σταρ των εφήβων της δεκαετίας του 1990, ζει στον δρόμο, σε ένα τροχόσπιτο, με τα πέντε παιδιά της.

Η Tori Spelling ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα- τα ζει και ζει από αυτά. Μάλιστα, το τελευταίο «κεφάλαιο» στην καριέρα της (που κράτησε αρκετό καιρό) επικεντρώθηκε στο να πουλήσει τη ζωή της στα δικά της ριάλιτι, από τα οποία δεν μπορεί και δεν θέλει να ξεφύγει. Ο αυτοαποκαλούμενος εθισμός της στη φήμη την εμποδίζει να το κάνει. Αλλά αυτές τις μέρες, το ενδιαφέρον δεν επικεντρώνεται ακριβώς στις βόλτες της για ψώνια ή στο εκκεντρικό στυλ της. Τους τελευταίους μήνες, όλα έχουν γίνει πιο δύσκολα για την ίδια. Το χειρότερο είναι ότι αυτό έχει επηρεάσει την υγεία της και, κυρίως, την ευημερία των πέντε παιδιών της, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό Dean McDermott. 

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο, όταν η ίδια η Spelling χρειάστηκε να φορέσει κάλυμμα στο μάτι λόγω ενός προβλήματος που προκλήθηκε από τους φακούς επαφής της. Τον Ιανουάριο, η κόρη της Stella, η οποία ήταν 14 ετών τότε και τώρα είναι 15, εισήχθη στο νοσοκομείο για κάτι που τελικά διαγνώστηκε ως ημιπληγική ημικρανία, η οποία επηρέασε το κινητικό της σύστημα και την ομιλία της.

Τον Μάιο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα… Τα παιδιά της, των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονται μεταξύ 6 και 16 ετών, άρχισαν να αρρωσταίνουν, το ένα μετά το άλλο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Spelling δημοσίευσε φωτογραφίες των εξαντλημένων παιδιών της στο κέντρο επείγουσας περίθαλψης, φορώντας μάσκες, με κρύες κομπρέσες τοποθετημένες στο μέτωπό τους. «Εγώ συνήθιζα να σκέφτομαι... καλά, αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλώς φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι», έγραψε στη σελίδα της στο Instagram, η οποία έχει δύο εκατ. followers. «Αλλά... όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι είναι στο σχολείο, έπρεπε να επανεκτιμήσουμε τι συμβαίνει». Αποδείχθηκε ότι αυτό που συνέβαινε ήταν… μούχλα! 

Το σπίτι στο Λος Άντζελες, όπου ζούσε η οικογένεια ήταν μολυσμένο με μούχλα, σε βαθμό που ήταν εντελώς ανθυγιεινό, όπως είχε γίνει αντιληπτό. «Αυτό το σπίτι μας σκοτώνει σιγά-σιγά εδώ και τρία χρόνια», ανέφερε σε επιστολή της στην οποία ζητούσε και δικηγόρο για να τη βοηθήσει με το πρόβλημα. 

Όλα αυτά τα προβλήματα ανάγκασαν τη Spelling και τα παιδιά της να εγκαταλείψουν το σπίτι τους. Στην αρχή, ο σύζυγός της πήγε μαζί τους. Αλλά μετά από 17 χρόνια γάμου, η Spelling χώρισε από τον McDermott στα μέσα Ιουλίου. Το ανακοίνωσαν με ξεχωριστές αναρτήσεις στο Instagram, τις οποίες αργότερα διέγραψαν. «Με μεγάλη θλίψη και πολύ, πολύ βαριά καρδιά, μετά από 18 χρόνια μαζί και 5 καταπληκτικά παιδιά, η Tori Spelling και εγώ αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους και να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι μόνοι μας», έγραψε ο ηθοποιός και παραγωγός, ο οποίος έχει επίσης έναν 24χρονο γιο από προηγούμενο γάμο. Το ζευγάρι είχε ήδη περάσει μια σοβαρή συζυγική κρίση το 2014, μετά από ένα επεισόδιο απιστίας, αλλά το ξεπέρασαν. Οι λόγοι του σημερινού χωρισμού του ζευγαριού είναι άγνωστοι, αλλά φαίνεται να είναι οριστικοί.

Έκτοτε, η Spelling έχει γίνει πιο ασταθής. Στην αρχή, αυτή και τα πέντε παιδιά της -που δεν είχαν ακόμη αναρρώσει πλήρως, όπως ισχυρίστηκε- πήγαν να μείνουν σε ένα μοτέλ για 100 δολάρια τη βραδιά. Τώρα, λίγες εβδομάδες αργότερα, ζει σε ένα τροχόσπιτο μαζί με τα παιδιά της. Δεν έχουν σταθμεύσει σε κάμπινγκ, αλλά δίπλα σε έναν βράχο με θέα τον Ειρηνικό, στη Βεντούρα, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Το 1991, ο τεράστιος πλούτος του Άαρον Σπέλινγκ του επέτρεψε να χτίσει μια έπαυλη, που θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σπίτια στην Καλιφόρνια και σε ολόκληρες τις ΗΠΑ για δεκαετίες. Το ονόμασε «Candyland» προς τιμήν της αγαπημένης του συζύγου, Candy Spelling, και το προσάρμοσε πλήρως στο γούστο της. Το «Candyland» διέθετε 123 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 14 υπνοδωματίων και 27 μπάνιων, καθώς και μια τραπεζαρία που χωρούσε άνετα 22 άτομα και άλλες ανέσεις όπως κινηματογράφο, αίθουσα μπόουλινγκ, θέατρο, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, σολάριουμ, γκαράζ 100 αυτοκινήτων, ένα δωμάτιο για τις 1000 κούκλες της Candy, ένα ανθοπωλείο και ακόμη και μια ειδική αίθουσα συσκευασίας δώρων. Το 2011, η Candy πούλησε τη βίλα στην κληρονόμο της Formula 1, Petra Ecclestone. 

Στην έπαυλη αυτή, η Tori Spelling παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, τον Τσάρλι Σαχναϊάν, σε μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2004 και θεωρήθηκε ένας από τους πιο ακριβούς γάμους στην ιστορία: μόνο το φόρεμα της νύφης κόστισε 50.000 δολάρια και η δεξίωση περίπου 800.000 δολάρια. Μερικά χρόνια μετά τον θάνατο του Aaron Spelling, το 2006, η Candy αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη- κρατούσε πάρα πολλές ευτυχισμένες αναμνήσεις. Την πούλησε για 120 εκατ. δολάρια, ποσό ρεκόρ για την έπαυλη, και μετακόμισε σε ένα μικρότερο μέρος. Αλλά το σπίτι της δεν είναι τόσο μικρό, ώστε να μην μπορεί να φιλοξενήσει την κόρη της και τα πέντε εγγόνια της, υποστηρίζουν πολλοί. Μάλιστα, την έχουν επικρίνει στο Instagram επειδή δεν το κάνει, καθώς θαυμάζει τα τριαντάφυλλα που ανθίζουν στο μπαλκόνι της. Όταν η Tori κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από λιγότερο από ένα μήνα, η 77χρονη μητέρα της διαβεβαίωσε το TMZ ότι θα βοηθούσε οικονομικά την κόρη της αν το χρειαζόταν. «Αγαπώ την κόρη μου, θα τη στηρίξω σε ό,τι κάνει. Θα είμαι πάντα εδώ γι' αυτήν», δήλωσε. Κάποιες πηγές τόνισαν ότι η Κάντι ήθελε να τη βοηθήσει με ένα νέο σπίτι, αλλά η Τόρι αρνήθηκε, αν και ο λόγος είναι άγνωστος.

Η διαμάχη μεταξύ της Candy και της Tori έχει μακρά ιστορία. Στην Κάντι δεν άρεσε ποτέ η σχέση της Τόρι με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ, η οποία ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Σαχναϊάν, και η μητέρα της χρειάστηκε πολύ καιρό για να το αποδεχτεί. Σε μια συνέντευξη του 2009, η Κάντι ήταν πολύ σκληρή με την ηθοποιό. «Η κόρη μου αποφάσισε μια μέρα ότι δεν μιλούσε με τον σύζυγό μου, εμένα και τον γιο μου και έτσι συνεχίστηκε τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια», είπε στο ραδιόφωνο. «Και ήταν λυπηρό. Αυτό ήταν που σκότωσε τον σύζυγό μου, στην πραγματικότητα. Απλά δεν ήθελε να ζήσει μετά από αυτό. Είχε κάνει ό,τι μπορούσε για την κόρη του και εκείνη δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί του». Η Tori έχει εξομολογηθεί ότι χρειάζεται τη δημόσια προσοχή, ότι δεν θα ήξερε πώς να ζήσει χωρίς αυτήν, αλλά φαίνεται ότι η προσοχή των ανθρώπων που την αγαπούν δεν είναι αρκετή. Όπως πάντα, η τύχη και η ατυχία της Tori πάνε χέρι-χέρι… 
 

Πηγή: skai.gr