Το τηλεφώνημα που άλλαξε τα πάντα ανάμεσα σε Shakira - Pique

Το τελευταίο τηλεφώνημα μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ έρχεται στην επιφάνεια καθώς η Κολομβιανή ποπ σταρ εγκαθίσταται στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το τελευταίο τηλεφώνημα μεταξύ της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ, δύο ημέρες πριν η τραγουδίστρια φύγει από την Ισπανία, αποκαλύφθηκε από τα ισπανικά ΜΜΕ. 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια σχεδιάζει ήδη τη μετακόμισή της στη νέα της κατοικία στο Μαϊάμι με τα δύο της παιδιά, Milan και Sasha. Τα παιδιά του Πικέ και της Σακίρα πρόκειται να φοιτήσουν σε ένα από τα πιο αριστοκρατικά σχολεία της πόλης, το Miami Country Day School, το οποίο κοστίζει το 33 με 47 χιλ. δολάρια τον χρόνο. 

Η τηλεοπτική εκπομπή «Fiesta» διέρρευσε το περιεχόμενο της τελικής κλήσης του ζευγαριού. Η Σακίρα επιβεβαίωσε ότι σε δύο ημέρες θα μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τα παιδιά της. Εξήγησε, επίσης, ότι επισπεύδει τη μετακόμιση λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης του πατέρα της και δεδομένου ότι δεν είναι σε θέση να λάβει θεραπεία στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το «¡Hola!», το επόμενο βήμα για τον πατέρα της Κολομβιανής θα ήταν να υποβληθεί σε μια νέα επέμβαση. Ωστόσο, η εκπομπή ισχυρίζεται ότι ήταν το τηλεφώνημα που άλλαξε τα πάντα.

«Ο Πικέ είναι θυμωμένος. Η Σακίρα είναι αναστατωμένη γιατί η τελευταία τους συζήτηση δεν ήταν τόσο φιλική όσο ήλπιζε», αναφέρθηκε στην εκπομπή.
 

Πηγή: skai.gr