To πρώτο post του Μιχάλη Οικονόμου μετά τον πολιτικό γάμο του με τον Γιώργο Μακρή

Την πρώτη του δημοσίευση για τον γάμο του με τον σύντροφό του έκανε σήμερα ο Γιώργος Οικονόμου

Οι δύο ηθοποιοί είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα έχουν υιοθετήσει κι ένα αγοράκι, τον Νικηφόρο ενώ επίσημα για πρώτη φορά ένωσαν τις ζωές τους το 2021 όταν επιτράπηκε το σύμφωνο συμβίωσης. Και τώρα που τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να κάνουν και πολιτικό γάμο, το αποφάσισαν.

Την παραμονή του Pride Athens με τρεις κουμπάρους, ανάμεσά τους και ο επίσης ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ενώθηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Διονύσου παρουσία στενών συγγενών, επώνυμων φίλων, όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Τζένη Θεωνά και η Κωνσταντίνα Κλαψινού και φυσικά του γιού τους Νικηφόρου.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Οικονόμου σήμερα δημοσίευσε φωτογραφίες από την σημαντική αυτή στιγμή τους διευκρινίζοντας πως δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση αυτών που φαίνεται ο γιος τους.

«Αυτός ήταν ο γάμος μας!» έγραψε και συνέχισε:

«Ευχαριστούμε τη δήμαρχο Διονύσου @katerinamaichosoglou που με τόση συγκίνηση μας πάντρεψε, τις κουμπάρες @mania_pa & @i_am_nancy_psimenatou και τον κουμπάρο @antinoosalmpanis που μας στήριξαν, τον γιο μας Νικηφόρο που το έζησε, τον Dj μας @gizmogiannis που μας ανέβασε, του γονείς Γιώργο και Σοφία για όλα, και όλους τους φίλους και τις φίλες που μας τίμησαν στο πάρτι στο εξοχικό. Θα θέλαμε να καλέσουμε κανονικά άλλους τόσους!

Ήταν υπέροχα, ήταν φανταστικά, ένα άπιαστο όνειρο που εκπληρώθηκε. Ένα όνειρο που είχα διαγράψει στην ηλικία που βλέπετε στο προσκλητήριο, κι όμως πλέον μπορεί να γίνει για το καθένα μας πραγματικότητα.

Η αγάπη κάνει την οικογένεια!¨@itsgiorgosmakris σ αγαπώ, τα καταφέραμε!
(απαγορεύεται η εμφάνιση του παιδιού στα ΜΜΕ)»

Πηγή: womenonly.gr
TAGS: γάμος