Η Selena Gomez δημοσίευσε τη Δευτέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - και στη συνέχεια διέγραψε - ένα βίντεο με τον εαυτό της να κλαίει.
I'm about to go to sleep but... 😮💨
— Garo 𝕏 art (@grok_art2x) January 27, 2025
I found this.
Slena gomez crying 🥲
Crying is natural.
But recording yourself and sharing it for attention ...?? Good night everyone 😴💤 pic.twitter.com/7jLXL3qymk
Η 32χρονη ηθοποιός, έκλαιγε με λυγμούς στο Instagram φαινομενικά για το πρόγραμμα μαζικών απελάσεων του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
«Όλοι οι άνθρωποί μου δέχονται επίθεση, τα παιδιά... », είπε η Γκόμεζ, η οικογένεια της οποίας είναι από το Μεξικό.
«Δεν καταλαβαίνω. Λυπάμαι πολύ. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι αλλά δεν μπορώ», τόνισε.
«Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα δοκιμάσω τα πάντα, το υπόσχομαι», συνέχισε.
Η Γκόμεζ έγραψε «Συγγνώμη» και πρόσθεσε emoji με τη σημαία του Μεξικού στο βίντεό της.
Μετά τη διαγραφή του αρχικού μηνύματος, η Γκόμεζ επανήλθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να απαντήσει στους επικριτές της: "Προφανώς, δεν είναι OK να δείχνεις ενσυναίσθηση για τους ανθρώπους." Στη συνέχεια, όμως, διέγραψε και αυτό το μήνυμα.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.