ΚΑΙΡΟΣ

Taylor Swift: Το ματιάσαμε το κορίτσι – Κατάπιε ένα έντομο ενώ τραγουδούσε και παραλίγο να πνιγεί (video)

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η τραγουδίστρια του «Cruel Summer», η οποία απομακρύνθηκε από το μικρόφωνο, έπιασε τον λαιμό της και άρχισε να φτύνει πάνω στη σκηνή

Η Taylor Swift, για άλλη μια φορά, κατάπιε -κατά λάθος- ένα έντομο στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της «Eras Tour». Η 34χρονη καλλιτέχνιδα τραγουδούσε το «All Too Well», μέχρι τη στιγμή που το έντομο «προσγειώθηκε» στο στόμα της τραγουδίστριας, όπως φαίνεται και στο βίντεο. 

@cam_harris_ The moment when @Taylor Swift accidentally swallowed a bug during All Too Well 10 MV TV😂 @Taylor Nation Errors Tour Moment - London N3 📸 #errorstourtaylorswift #taylorsversion #alltoowell10min #live #londontstheerastour #erastour #bug #swallowbug ♬ original sound - Cameron Harris

Η Swift σταμάτησε να τραγουδάει και είπε απευθυνόμενη στο κοινό της: «Μόλις κατάπια ένα έντομο, συνεχίστε να τραγουδάτε».

Αν και η 14 φορές νικήτρια των Grammy έχασε ελάχιστα τον ρυθμό, έσκυψε και άρχισε να βήχει κατά τη διάρκεια μιας παύσης στο τραγούδι. 

Η τραγουδίστρια του «Cruel Summer», η οποία απομακρύνθηκε από το μικρόφωνο, έπιασε τον λαιμό της και άρχισε να φτύνει πάνω στη σκηνή. Βέβαια, όλα αυτά έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων, με τη καλλιτέχνιδα να αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία «Νο1» στη μουσική βιομηχανία. Η ποπ σταρ βρέθηκε στην ίδια κατάσταση πέρυσι τέτοια εποχή, ενώ εμφανιζόταν στο Soldier Field, στο Σικάγο.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Taylor Swift