ΚΑΙΡΟΣ

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε.

Ταύρος

Οι αναμνήσεις επιστρέφουν και σας ταλαιπωρούν σήμερα. Θα αισθανθείτε δυσαρέσκεια με τον εαυτό σας για πράξεις του παρελθόντος και απαισιοδοξία για το μέλλον ή μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από τα θλιβερά αυτά συναισθήματα και επικεντρώστε την προσοχή σας στο σήμερα. Χαμογελάστε στη ζωή, για να σας χαμογελάσει και αυτή!

Δίδυμοι

Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… Άτομο που θεωρούσατε ότι θρέφετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Δυσκολία επίσης με τα οικονομικά σας, χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα της στιγμής ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να το μετανιώσετε στο μέλλον.

Καρκίνος

Οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας είναι πολύ καλές και είναι καιρός να ευχαριστήσετε με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε όσους σας στάθηκαν στα δύσκολα και σας βοήθησαν έμπρακτα για να ανακάμψετε. Ένα αίσθημα μοναξιάς όμως φαίνεται να σας βαραίνει... Εάν κοιτάξετε ωστόσο γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και θέλουν να βρεθούν δίπλα σας.

Λέων

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία και αρκετή χαρά, φίλοι μου! Τα θαύματα δεν είναι καθόλου απίθανα σήμερα! Η καριέρα αλλά και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν θετική εξέλιξη χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Παρθένος

Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή! Επικεντρωθείτε σε ότι έχει πραγματική αξία να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και αφήστε πίσω σας όλα τα υποδεέστερα! Επαγγελματική αλλαγή πορείας θα αφήσει κάποιο ζήτημα ημιτελές ή μπαίνει προσωρινά στην ναφθαλίνη…

Ζυγός

Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας και θέστε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αισθηματικά αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση…

Σκορπιός

Μην ανακατεύεστε σε προβλήματα των γύρω σας, γιατί θα γίνετε κακοί. Είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο και να εστιάσετε στην επίλυση των δικών σας προσωπικών προβλημάτων. Η μέρα ωστόσο προσφέρεται για συνομιλίες και παραδοχή συναισθημάτων. Μη φοβόσαστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας.

Τοξότης

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήστε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε τα επικίνδυνα αθλήματα, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

Αιγόκερως

Δεν θα πρέπει να αρνηθείτε σήμερα κάτι που σας ζητάει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ακόμη και αν αυτό θα αλλάξει το πρόγραμμα σας. Ωστόσο, μπορεί να είστε λίγο περιορισμένοι στα οικονομικά σας, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε με προσοχή. Μια απερισκεψία σε οικονομικό επίπεδο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Το βράδυ προτιμήστε να το αφιερώσετε στην ξεκούραση σας.

Υδροχόος

Συνειδητοποιείτε ότι έχετε χάσει αρκετά πράγματα το τελευταίο διάστημα και αυτό μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά. Κοιτάξτε όμως με αισιοδοξία το μέλλον και τοποθετήστε σε ρεαλιστικές βάσεις τις επιδιώξεις σας. Η μέρα υπόσχεται δώρα για σας που δεν θα πρέπει να τα αγνοήσετε. Δεν είναι κατ ανάγκη οικονομικά τα οφέλη, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική συμβουλή από αγαπημένο πρόσωπο ή η στήριξη κάποιων στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ιχθείς

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να παραμείνει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Πηγή: thebest