ΚΑΙΡΟΣ

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε πιο σημείο είστε ανά πάσα στιγμή σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό σας στις εκτιμήσεις σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.

Ταύρος

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Σήμερα παρουσιάζεται κάποια ευκαιρία για μια έκτακτη τονωτική ένεση στα οικονομικά σας. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Δίδυμοι

Απογοήτευση και μοναξιά ίσως να αισθανθείτε και θα έχετε την διάθεση να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Καλύτερα όμως θα ήταν να βγείτε έξω, έστω και με το ζόρι, και να χαλαρώσετε με μια φιλική παρέα. Προσέξτε ωστόσο ποιόν εμπιστεύεστε, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω σας που προσπαθεί να σας υπονομεύσει και δεν είναι ανάγκη να τους οπλίσετε το χέρι…

Καρκίνος

Σήμερα δείχνετε ανεκτικότητα στους γύρω σας και επιζητάτε την ηρεμία! Παρά την προσπάθεια σας να γεφυρώσετε το χάσμα με τον σύντροφό σας, οι κόποι σας φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεστε, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα.

Λέων

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. Ροπή στην καλοπέραση θα φέρει επίσης η μέρα, καθώς και ευκολία στην απόκτηση ακριβών αγαθών… Αντέχει όμως ο προϋπολογισμός σας;

Παρθένος

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας.

Ζυγός

Έχετε έντονα θετική ενέργεια και διάθεση για ζωή σήμερα και φαίνεται να έχετε αφήσει επιτέλους πίσω σας όλες εκείνες τις δυσάρεστες σκέψεις που σας ταλαιπωρούσαν. Είστε στον σωστό δρόμο αλλά βρίσκεστε ακόμη στην αρχή των προσπαθειών σας. Το θετικό είναι ότι στο τέλος της διαδρομής σας περιμένει η επιτυχία. Απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Σκορπιός

Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα.

Τοξότης

Έχετε τονωμένη αυτοπεποίθηση και αυτό θα φαίνεται στην ακτινοβολία σας! Η ευγενική σας φύση και ο χαρισματικός σας χαρακτήρας θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοντινοί σας άνθρωποι… Η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει κατά την διάρκεια της μέρας, μια και υπάρχει μια ένταση που σας αποσπά την προσοχή από την δουλειά σας.

Αιγόκερως

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

Υδροχόος

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας. Μπορεί ωστόσο κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. Δεν θα καταφέρετε πολλά, αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν στιγμές που το πείσμα και η επιμονή δεν φέρνουν πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Ιχθείς

Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι και ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας ή το σημείο που έχετε οδηγήσει την ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική. Θα υπάρξει ωστόσο ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον την σημερινή μέρα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτετε συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε.

Πηγή: thebest