ΚΑΙΡΟΣ

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου 2023.

Kριός

Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σας από την καθημερινότητα, αλλά και να σας δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Θέματα αγοραπωλησίας ή ενοικίασης ενός ακινήτου κρύβουν προβλήματα. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.

Ταύρος

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με μικροπράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

Δίδυμοι

Ζήστε την στιγμή και πάρτε αποστάσεις από το άτυχο παρελθόν σας που σας στοιχειώνει και δεν σας αφήνει να ζήσετε και να χαρείτε. Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο! Περιβάλλεστε από πολύ αγάπη αλλά δεν το βλέπετε. Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε θετικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά για τους αδέσμευτους την πόρτα σας σήμερα !

Καρκίνος

Φαίνεται ότι μπορείτε να καταγράψετε μια σπουδαία νίκη στο εργασιακό σας περιβάλλον! Αν μη τι άλλο, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Για κάθε ενδεχόμενο όμως έχετε και τον νου σας, γιατί υπάρχουν πολύ εκεί έξω που εκτιμούν τα προσόντα σας και θα ήθελα την συνεργασία μαζί σας…

Λέων

Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να περάσετε καλά και να περιβάλλεστε από την θετικότητα και την αγάπη των στενών φίλων και της οικογένειας σας. Εντούτοις, μπορεί κάποια στιγμή να αποζητήσετε την ηρεμία και τη σιωπή. Αν συμβεί αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέψετε στους φίλους σας να διασκεδάσουν ακόμη και χωρίς εσάς.

Παρθένος

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα. Προσπαθείτε να χτίσετε κάτι νέο σήμερα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των δράσεων, μη ξεχνάτε ποτέ ότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει.

Ζυγός

Αισθάνεστε πνευματικά και ψυχικά αδύναμοι, έχετε έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σας και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα και να αποτραβηχτείτε. Δείξτε αυτοπειθαρχία και μην εγκαταλείπετε… Ο υπέρμετρος εγωισμός που επιδεικνύετε κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά πρώτιστα και κυρίως στον εαυτό σας…

Σκορπιός

Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας σήμερα στον επαγγελματικό χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για κάθε ενδεχόμενο.

Τοξότης

Δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και μονοκόμματοι με προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στο εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον. Ακούστε προσεκτικά, κατανοήστε, συμβουλευτείτε και δράστε. Σας απασχολεί επίσης η υγεία σας και σας αγχώνει. Πρόκειται άραγε για πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα, που έχουν την βάση τους στην κάπως πεσμένη σας ψυχολογία;

Αιγόκερως

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας μπορεί ξαφνικά να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως αποσοβούνται τα χειρότερα …

Υδροχόος

Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σας θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση! Ο αυθορμητισμός αλλά και η παρορμητική σας φύση ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής για τα συμφέροντα σας. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθείς

Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας και θα απαιτήσει από σας λεπτομερή προγραμματισμό και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας, αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σας ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές. Χαρείτε αυτή την αναπάντεχη αναλαμπή.

Πηγή: skai.gr