Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Κριός

Κάποιο συμβάν θα σας απογοητεύσει και θα σας αποκαρδιώσει σήμερα, να θυμόσαστε όμως ότι αύριο είναι μια άλλη μέρα και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Αναζητήστε καινούργιες ιδέες ή κάντε νέες επιλογές στην ζωή σας, για να μπορέσετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που πια δεν σας εκφράζει. Μην κάνετε όμως βιαστικές και αψυχολόγητες ενέργειες.

Ταύρος

Συντονίστε τις ενέργειες σας και μην σκορπάτε τις δυνάμεις σας χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σας αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σας καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες. Ίσως μια απόφαση που θα γίνει γνωστή σήμερα να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό σας.

Δίδυμοι

Όποιος παίζει με την φωτιά, κάποια στιγμή μπορεί να καεί! Άλλωστε αυτό το μάθημα θα έπρεπε να το είχατε μάθει ήδη. Μην κάνετε κάτι που θα απογοητεύσει ή θα πληγώσει το ταίρι σας. Εστιάστε στους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε αγάπη και αφοσίωση στο σύντροφο σας. Έχει την ανάγκη σας και εσείς τον παραμελείτε.

Καρκίνος

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες πίσω από την πλάτη σας. Καλύτερα να προσέχετε τους συνεργάτες σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Με προσεκτικά ζυγισμένες κινήσεις και διπλωματία θα μπορέσετε να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε βυζαντινές δολοπλοκίες που θα δείτε να εξελίσσονται γύρω σας…

Λέων

Με αποφασιστικότητα και επιμονή θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να ωθήσετε την καριέρα σας στην ανοδική πορεία που δικαιούστε. Έχετε ωστόσο μεγάλες προσδοκίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, η πραγματικότητα ωστόσο θα έρθει να σας προσγειώσει απότομα. Και κάποια πρόσθετα έσοδα που μπορεί να προκύψουν, δεν θα είναι προς το παρόν άξια λόγου…

Παρθένος

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε.

Ζυγός

Είστε λίγο μπερδεμένοι μέσα σας. Δεν ξέρετε πια πορεία να ακολουθήσετε στο εξής και φοβόσαστε μια πιθανά λανθασμένη επιλογή σας. Έχει έρθει όμως η στιγμή των αποφάσεων και θα πρέπει να κάνετε τις κινήσεις σας… Μην επιμένετε όμως να επιβάλλετε την άποψη σας, τόσο σε εργασιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, γιατί στον μεν εργασιακό χώρο θα δημιουργήσετε εχθρούς, ενώ στα προσωπικά σας θα προκαλέσετε ένταση με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε να υπόσχεστε πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Δουλέψτε ευσυνείδητα, με υπομονή και μεθοδικότητα, γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι ουσιαστικό. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε τους τόνους.

Τοξότης

Πολλά έχετε επιτύχει τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως να πετύχετε πολλά περισσότερα, εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζητήσετε την βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης ή επενδύσεων. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

Αιγόκερως

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Υδροχόος

Είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις για σας! Αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια, γιατί δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε, προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε το πόσες ευκαιρίες χάσατε τον τελευταίο καιρό από έλλειψη δράσης ή από λανθασμένους χειρισμούς και θα τα βάψετε μαύρα. Ότι έγινε, έγινε. Κοιτάξτε μπροστά.

Ιχθείς

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα, πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφεύγετε όμως από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε. Αποβάλλετε επίσης από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Πηγή: skai.gr