Τα ζώδια που «φωνάζουν»... red flag από μακριά

Φύγε μακριά...

Όλοι ξέρουμε ότι τα ζώδια μπορούν να μας δώσουν κάποιες ενδείξεις για την προσωπικότητα κάποιου, και σήμερα θα μιλήσουμε για εκείνα τα ζώδια που, όταν τα ακούς, σκέφτεσαι αμέσως: "Red flag alert!". Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια που μπορεί να κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο... ενδιαφέρουσα!

Κριός

Ας ξεκινήσουμε με τον Κριό. Αν έχεις γνωρίσει Κριό, ξέρεις πως αυτοί οι άνθρωποι είναι ασταμάτητοι. Θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι και να ηγούνται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να σε αφήσουν πίσω και να κοιτάξουν μόνο τον εαυτό τους. Η επιμονή τους μπορεί να είναι γοητευτική στην αρχή, αλλά πρόσεχε: μπορεί να γίνει συντριπτική πολύ γρήγορα. Αν δε μπορείς να ακολουθήσεις τον ρυθμό τους, ετοιμάσου για δράματα!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διπλή τους φύση. Είναι επικοινωνιακοί, ευχάριστοι και πάντα έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν. Αλλά προσοχή! Μπορεί να σου μιλάει γλυκά, ενώ την ίδια στιγμή σκέφτεται κάτι τελείως διαφορετικό. Έχουν την τάση να είναι λίγο "δίπλα-δίπλα" και να αλλάζουν απόψεις και διαθέσεις με ταχύτητα φωτός. Μην εκπλαγείς αν ξαφνικά εκεί που μιλάτε, σε παρατήσει και φύγει!

Σκορπιός

Αχ, ο Σκορπιός. Ο μυστηριώδης και με πάθος γεμάτος Σκορπιός μπορεί να σε μαγνητίσει με την ένταση και τη γοητεία του. Αλλά αυτή η ένταση έρχεται με τίμημα. Είναι ζηλιάρηδες και κτητικοί, και μπορούν να γίνουν πολύ κτητικοί. Αν νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, πιθανόν έχεις δίκιο. Ο Σκορπιός κρατάει μυστικά σαν επαγγελματίας και η ανασφάλειά του μπορεί να σε τρελάνει.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν την ελευθερία τους και τη δυνατότητα να εξερευνούν τον κόσμο. Αυτό ακούγεται υπέροχο, σωστά; Μμμ, ναι, αλλά αν περιμένεις σταθερότητα και δέσμευση, καλύτερα να ψάξεις αλλού. Οι Τοξότες δεν αντέχουν την πίεση και μπορούν να εξαφανιστούν πιο γρήγορα απ’ ό,τι λες "Σ’ αγαπώ". Αν δε μπορείς να διαχειριστείς την απρόβλεπτη φύση τους, τότε πρόσεχε!

Υδροχόος

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ο Υδροχόος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ιδιόρρυθμοι, ανεξάρτητοι και αγαπούν να σπάνε τους κανόνες. Ενώ μπορεί να σε τραβήξουν με την πρωτοτυπία και την ανορθόδοξη σκέψη τους, η απόστασή τους μπορεί να σε αφήσει να αναρωτιέσαι αν ενδιαφέρονται πραγματικά. Είναι γνωστοί για την ψυχραιμία τους και μπορεί να φανούν συναισθηματικά απόμακροι. Αν ψάχνεις για κάποιον που να είναι πάντα εκεί συναισθηματικά, ίσως να δυσκολευτείς με έναν Υδροχόο.

Πηγή: womenonly
TAGS: Ζώδια