Τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Aniston: Πίνω πολύ νερό και κοιμάμαι νωρίς

«Ο κόσμος μας περνάει πραγματικά κάποιες προκλήσεις και ξέρω ότι όλοι μας νοιαζόμαστε πολύ, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ‘’σβήνουμε’’ τον θόρυβο», ανέφερε η ηθοποιός

Η 54χρονη Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της, καθώς πόζαρε για το τεύχος 23 του «CR Fashion Book», με τον τίτλο «Muses» (Μούσες). Η διάσημη ηθοποιός συμμετέχει στην τρίτη σεζόν του «The Morning Show», στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Reese Witherspoon και θα προστεθεί στο καστ και ο Jon Hamm.

Η 54χρονη βετεράνος των «Friends» πόζαρε με ασπρόμαυρα ρούχα σε μια τολμηρή φωτογράφιση. «Αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!», έγραψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογράφιση, όπως ήταν αναμενόμενο, κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ η Michelle Pfeiffer της έγραψε: «Κόβει την ανάσα». 

Η Jennifer Aniston

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πώς παραμένει σε τόσο κορυφαία φόρμα, έτοιμη για το… κόκκινο χαλί. «Πίνω πολύ νερό, κινούμαι καθημερινά, προσπαθώ να τρώω φρέσκες τροφές και κοιμάμαι νωρίς», είπε η ηθοποιός. 

Η Jennifer Aniston

«Αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι δύσκολο για μένα, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Το νιώθω όταν δεν ξεκουράζομαι αρκετά. Εκτός από όλα αυτά, προσπαθώ να προσέχω πολύ τι αφήνω να μπει στο μυαλό μου. Ο κόσμος μας περνάει πραγματικά κάποιες προκλήσεις και ξέρω ότι όλοι μας νοιαζόμαστε πολύ, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ‘’σβήνουμε’’ τον θόρυβο», πρόσθεσε.

Η Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston

Πηγή: skai.gr