ΚΑΙΡΟΣ

Τα 3 ζώδια με το καλύτερο στυλ και γούστο

Ποια είναι τα 3 ζώδια που κλέβουν πάντα τα βλέμματα και την παράσταση με τις εμφανίσεις και το γούστο τους

Όλοι έχουμε τις δικές μας αξίες όταν πρόκειται για τη μόδα. Κάποιοι αγαπούν να ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους με τις τελευταίες δημιουργίες των αγαπημένων τους σχεδιαστών, ενώ άλλοι προτιμούν ρούχα που συνδυάζονται άψογα με διαφορετικά χρώματα και υφές. Ωστόσο, ορισμένα ζώδια ξεχωρίζουν για το στυλ και το γούστο τους, κλέβοντας πάντα την παράσταση με τις εμφανίσεις τους.

  • Ταύρος

Οι Ταύροι, επηρεασμένοι από την αισθητική και καλλιτεχνική Αφροδίτη, ξέρουν πώς να συνδυάζουν στυλ και άνεση. Ως ζώδιο της γης, εκτιμούν την ομορφιά που τους κάνει να αισθάνονται καλά και δεν θα θυσιάσουν ποτέ την άνεσή τους για την εμφάνιση. Παρόλο που αγαπούν την κομψότητα, δεν είναι πιθανό να κάνουν εντυπωσιακές αλλαγές σε μαλλιά και μακιγιάζ.

  • Λέων

Είναι αδύνατο να μιλήσουμε για τα πιο στιλάτα ζώδια και να μην συμπεριλάβουμε τους Λέοντες. Αγαπούν να τραβούν τα βλέμματα και χρησιμοποιούν τις στιλιστικές τους επιλογές για να το επιτύχουν. Το στυλ τους είναι γεμάτο χρώματα και συχνά περιλαμβάνει γκλίτερ και παγιέτες. Οι Λέοντες μπορούν να εμφανιστούν με red carpet εμφάνιση ακόμα και σε μια απλή βραδιά ταινίας στο σπίτι

  • Ζυγός

Οι Ζυγοί, κυβερνώμενοι από την Αφροδίτη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν τη λίστα. Αν και αγαπούν την ισορροπία, το στυλ τους είναι μακριά από το να είναι βαρετό. Αγαπούν να πειραματίζονται με τη μόδα και ενδιαφέρονται πολύ για τις τρέχουσες τάσεις. Σχεδιαστές όπως ο Ralph Lauren και ο Virgil Abloh είναι Ζυγοί, και το στυλ τους, αν και διαχρονικό, παραμένει πάντα σύγχρονο και επίκαιρο.

Πηγή: womenonly
TAGS: Ζώδια