Συντετριμμένος ο Robert De Niro για τον θάνατο του εγγονού του - «Δεν του άξιζε αυτός ο θάνατος», λέει η θετή κόρη του ηθοποιού

«Δεν σου άξιζε να πεθάνεις έτσι, αλλά το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι ο Θεός χρειαζόταν έναν δυνατό άγγελο κοντά του», έγραψε σε ανάρτησή της η θετή κόρη του ηθοποιού

Ο Robert De Niro συντετριμμένος πήγε στο γραφείο κηδειών της Νέας Υόρκης μετά τον θάνατο του εγγονού του Leandro, ενώ η υιοθετημένη κόρη του λέει ότι ο γιος της «δεν άξιζε να πεθάνει έτσι» και αποκαλύπτει ότι κράτησε το σώμα του για τελευταία φορά.

Την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023, ο εγγονός του βρέθηκε νεκρός σε μια καρέκλα. Αν και η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της «DailyMail», δίπλα στη σορό του Leandro βρέθηκε ένας δίσκος με λευκή σκόνη. Ο Robert De Niro έφτασε στο γραφείο τελετών μαζί με τους γονείς του Leandro. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Η θετή του κόρη, Drena, «ανέβασε» μία σπαρακτική ανάρτηση μετά την επίσκεψη στο γραφείο τελετών, αποκαλύπτοντας ότι κράτησε το σώμα του Leandro για τελευταία φορά και λέγοντας ότι «δεν του άξιζε να πεθάνει έτσι».

«Δεν σου άξιζε να πεθάνεις έτσι, αλλά το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι ο Θεός χρειαζόταν έναν δυνατό άγγελο κοντά του», έγραψε η θετή του κόρη. 

«Ο ίδιος άνθρωπος που μας παρέλαβε από το νοσοκομείο όταν γεννήθηκες μας οδήγησε στο γραφείο κηδειών όπου σε άγγιξα και σε κράτησα για τελευταία φορά», πρόσθεσε η ίδια. «Δεν μπορείς να συλλαβίσεις τη λέξη αγάπη (Love) χωρίς τον Leo», έγραψε ο πατέρας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του γιου του σε διάφορες ηλικίες.

Χθες ο Robert De Niro έκανε την πρώτη του δήλωση για τον θάνατο του εγγονού του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι βαθιά στενοχωρημένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια από όλους. Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα να θρηνήσουμε ιδιωτικά την απώλεια του Leo».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Πηγή: skai.gr