Συνεχίζεται η «πανδημία» χωρισμών - «Τίτλοι τέλους» για Avril Lavigne και Tyga

Φαίνεται ότι το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν κράτησε πολύ... 

Η Avril Lavigne και ο Tyga χώρισαν μετά από 3,5 μήνες σχέσης, σύμφωνα με το περιοδικό «People». Η ιστοσελίδα «TMZ» είχε ήδη δημοσιεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν και επισήμανε ότι ο έρωτας μεταξύ των δύο σταρ τελείωσε. 

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Lavigne θα κρατήσει το αξίας 80.000 δολαρίων κολιέ που της χάρισε ο Tyga. Η Avril Lavigne και ο Tyga φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί στις 19 Φεβρουαρίου 2023, όταν εθεάθησαν αγκαλιασμένοι μετά από ένα κοινό γεύμα στο Nobu.

Αν και μια πηγή δήλωσε τότε στο «People» ότι οι δυο τους ήταν «πραγματικά φίλοι και τίποτα περισσότερο», το περιοδικό υποστήριξε λίγες μέρες μετά ότι ο αρραβώνας της με τον μουσικό Mod Sun έληξε… άδοξα. 

Στη συνέχεια, η Lavigne και ο Tyga έφυγαν μαζί για το Παρίσι, όπου εντοπίστηκαν σε πολλές εξόδους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της πόλης. Το ζευγάρι παρευρέθηκε στο πάρτι του Leonardo DiCaprio στο εστιατόριο Kùkù και φωτογραφήθηκε να φιλιέται έξω από το πάρτι της Mugler X Hunter Schafer τον περασμένο Μάρτη. Αν και μια πηγή δήλωσε τότε ότι η σχέση τους ήταν στα «σπάργανα» και «περιστασιακή». Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι αυτή η σύντομη ερωτική περιπέτεια έφτασε στο τέλος της. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: σχέση