Sofia Vergara: Θέλει να τηρηθεί κατά γράμμα το προγαμιαίο συμβόλαιο στο διαζύγιό της με τον Joe Manganiello

Η ηθοποιός έχει, επίσης, δηλώσει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να διατηρήσει όλα τα εισοδήματά της από την περίοδο πριν από τον γάμο της με τον Manganiello, καθώς και κάθε εισόδημα από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι

Η Sofia Vergara ζητά από τον δικαστή, που επιβλέπει το διαζύγιό της από τον Joe Manganiello, να τηρήσει τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που υπέγραψαν. Η 51χρονη πρωταγωνίστρια του «Modern Family» υπέβαλε το αίτημα αυτό σε νέα αγωγή, ζητώντας παράλληλα να μπορέσει να διατηρήσει τα τρέχοντα περιουσιακά της στοιχεία, σύμφωνα με το «People».

Η τελευταία νομική εξέλιξη για την ίδια και τον 46χρονο εν διαστάσει σύζυγό της έρχεται μετά από ισχυρισμούς ότι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για το ζευγάρι ήταν η επιθυμία της ηθοποιού να αποκτήσει παιδιά.

Ο Manganiello είχε προηγουμένως επικαλεστεί «αγεφύρωτες διαφορές», όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, δύο ημέρες αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. 

Η Sofia Vergara, εκτός από το να ζητήσει από το δικαστήριο να ακολουθήσει τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου, ζήτησε, επίσης, να της επιτραπεί να κρατήσει τα κοσμήματα, τα έργα τέχνης και «άλλα προσωπικά της αντικείμενα», τα οποία θεωρούσε περιουσιακά στοιχεία.

Έχει, επίσης, δηλώσει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να διατηρήσει όλα τα εισοδήματά της από την περίοδο πριν από τον γάμο της με τον Manganiello, καθώς και κάθε εισόδημα από την περίοδο που ήταν παντρεμένοι.

«Έχουν ακόμα μερικά θέματα να λύσουν, όπως την επιμέλεια του σκύλου τους», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού. «Ωστόσο, η Sofia ελπίζει ότι μπορούν να προχωρήσουν με ήρεμο και δίκαιο τρόπο.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας, τα κατοικίδια ζώα αντιμετωπίζονταν παλαιότερα παρόμοια με την περιουσία, οπότε ο σύντροφος που αρχικά υιοθέτησε το ζώο, πιθανότατα, θα είχε προτεραιότητα όταν επρόκειτο να μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ωστόσο, ένας νόμος που ψηφίστηκε στην πολιτεία το 2019 δίνει στους δικαστές μεγαλύτερη διακριτική ευχέρεια να καθορίσουν ποιος από τους δύο θα πάρει τα κατοικίδια ή πώς οι πρώην θα μοιραστούν τα ζώα.

Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητες ο Joe να περνάει περισσότερο χρόνο με την Bubbles, παρόλο που η Sofía ήταν αυτή που προφανώς αγόρασε τον σκύλο.

Οι θαυμαστές άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σχέση της Sofía και του Joe, αφού την είδαν να γιορτάζει μόνη της τα γενέθλιά της στην Ιταλία. 

Πηγή: skai.gr