ΚΑΙΡΟΣ

Sharon Stone: Φτιάχνει βαλίτσες και πάει Ιταλία αν εκλεγεί ο Τραμπ – Μεγάλη η απώλεια…

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Οι διάσημοι του Χόλιγουντ στηρίζουν Κάμαλα Χάρις 

Οι διάσημοι του Χόλιγουντ έχουν εμπλακεί βαθιά στις εκλογές στις ΗΠΑ.  Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση για τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και στη συνέχεια τον προέτρεψε να παραιτηθεί λίγες ημέρες πριν το κάνει.

Έκτοτε, η Jamie Lee Curtis και η τραγουδίστρια Katy Perry στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις, ενώ και ο Robert De Niro έχει, επίσης, τοποθετηθεί, λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη χώρα μας από το να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ στην κάλπη». 

Τώρα αποκαλύπτεται ότι η Σάρον Στόουν προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και μιλάει για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την Αμερική για μια νέα ζωή στην Ευρώπη, αν ο Τραμπ κερδίσει τον Νοέμβριο.

Η 66χρονη Στόουν δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι σκέφτεται να αγοράσει ένα σπίτι στην Ιταλία, αν ο 78χρονος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών μπει ξανά στον Λευκό Οίκο, αναφέροντας: «Σίγουρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα σπίτι στην Ιταλία». Φίλοι της ηθοποιού λένε ότι έχει ήδη περάσει χρόνο ψάχνοντας για σπίτι στη Γαλλική Ριβιέρα, πριν στρέψει το βλέμμα της στην Ιταλία. Η ηθοποιός ετοιμάζει μια έκθεση ζωγραφικής της στη Ρώμη και μια έκθεση στο Βερολίνο αυτή τη στιγμή.

Πηγή: skai.gr