Shannen Doherty: Βρίσκεται σε «πόλεμο» με τον πρώην σύζυγό της για τα χρήματα – Πεθαίνω κι εσύ καλοπερνάς...

Η ίδια φέρεται να διεκδικεί από τον πρώην της 15.343 δολάρια τον μήνα για διατροφή 

Η Shannen Doherty θέλει ο εν διαστάσει σύζυγός της να πληρώσει. Η ηθοποιός ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της, Kurt Iswarienko, διατροφή και την πληρωμή των δικηγορικών της εξόδων, σύμφωνα με το «Us Weekly».

Η ίδια φέρεται να διεκδικεί από τον πρώην της 15.343 δολάρια τον μήνα για διατροφή και ένα εφάπαξ ποσό των 9.100 δολαρίων για τα έξοδα του δικηγόρου της.

Shannen Doherty

Η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, δήλωσε ότι λόγω του σοβαρού προβλήματος της υγείας της, δεν μπορεί να εργαστεί και βασίζεται σε λιγοστά έσοδα, κυρίως από το «Charmed», το οποίο σύντομα θα αφαιρεθεί από τις streaming πλατφόρμες.

Στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Shannen Doherty στοχοποίησε τον πρώην άντρα της, ότι ζει μια πολυτελή ζωή, την ίδια ώρα που εκείνη παλεύει για τη ζωή της.

Η Shannen Doherty

«Ενώ εγώ ήμουν ανίκανη να εργαστώ, αναλαμβάνοντας υπέρογκα ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλιση για να υποβληθώ σε πειραματικές θεραπείες με την ελπίδα να ζήσω, ο Κερτ χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο, ξοδεύοντας χιλιάδες δολάρια σε σπα, κοσμηματοπωλεία, Gucci και ταυτόχρονα ισχυριζόταν ότι δεν έχει επαρκή κεφάλαια για να με συντηρήσει», σύμφωνα με την ίδια. 

Η Doherty κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Iswarienko, τον τρίτο σύζυγό της, τον Απρίλιο του 2023 μετά από 11 χρόνια γάμου επειδή «δεν είχε άλλη επιλογή», δήλωσε τότε ο εκπρόσωπός της στο «Page Six». Η Doherty διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και ανακοίνωσε ότι ήταν σε ύφεση το 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος της είχε επανέλθει -σε τέταρτο στάδιο- το 2020. Τον περασμένο Ιούνιο, δήλωσε ότι ο καρκίνος της εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό της. Μέχρι το φθινόπωρο, είχε κάνει μετάσταση στα οστά της.

Πηγή: skai.gr