Shakira: Πήγε να δει τον Lewis Hamilton στο βρετανικό Γκραν Πρι – Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, αλλά… «κρυφός» προς το παρόν

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η Shakira βρισκόταν σε «ερωτικό τρίγωνο» με τον Lewis Hamilton και τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Tom Cruise

Η Shakira διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο hotspot των διασημοτήτων, Chiltern Firehouse, το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου 2023, αφού φωτογραφήθηκε στο Silverstone.

Η 46χρονη τραγουδίστρια παρακολούθησε τον φημολογούμενο έρωτά της, Lewis Hamilton, να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο βρετανικό Grand Prix λίγες ώρες πριν. 

Η Shakira

Η Shakira έδειξε το άψογο στυλ της στο Silverstone με ένα τζιν κορσέ τοπ, συνδυασμένο με μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Ο φημολογούμενος έρωτας της Shakira, ο 38χρονος Lewis Hamilton, τερμάτισε στην τρίτη θέση στον αγώνα του στο Silverstone την Κυριακή, πίσω από τον Lando Norris που ήρθε δεύτερος και τον Max Verstappen που κέρδισε.

Η Shakira

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η Shakira βρισκόταν σε «ερωτικό τρίγωνο» με τον Lewis Hamilton και τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Tom Cruise.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έχει εντοπιστεί με την τραγουδίστρια πολλές φορές μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, Gerard Piqué, πέρυσι. Εκτός από τις εκδρομές με σκάφος στο Μαϊάμι, το ζευγάρι δείπνησε και στη Βαρκελώνη μετά τη δεύτερη θέση του Lewis Hamilton στο Grand Prix της χώρας τον περασμένο μήνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Πηγή: skai.gr