ΚΑΙΡΟΣ

Η Σερένα Γουίλιαμς ανακηρύχθηκε (επιτέλους) fashion icon! 

Η θρυλική τενίστρια έγινε είδωλο της μόδας, σύμφωνα μετο Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής

Αφού έγραψε ιστορία στα κορτ , τόσο λόγω των επιδόσεων της όσο και των εμφανίσεων της – η θρυλική τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς (Serena Williams) κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο: είδωλο της μόδας! 

Η 42χρονη Γουίλιαμς ανακηρύχθηκε (επιτέλους) fashion icon από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, σε μία λαμπερή τελετή στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Η εμβληματική τενίστρια κατέφθασε στα CFDA Fashion Awards ντυμένη με μία εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα και φορώντας το καλύτερό της χαμόγελο, για να παραλάβει την τιμητική της διάκριση. 

«Οταν έπαιαζα, σχεδίαζα φούστες από τζιν και φόρεσα μωβ tutus και κορμάκια και έβαλα χάντρες στα μαλλιά και πλεξίδες», είπε η Γουίλιαμς για τις εμφανίσεις της στα γήπεδα του τένις που άφησαν ιστορία. «Ήταν πραγματικά μια διασκεδαστική στιγμή για μένα».

Tο 2022, στο US Open της Νέας Υόρκης, η Γουίλιαμς «αποχαιρέτησε» τα κορτ, ολοκληρώνοντας την 27χρονη επαγγελματική της σταδιοδρομία στο τένις

Η 23 φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam είναι η πρώτη αθλήτρια που κερδίζει τον τίτλο του fashion icon - ενδεικτικά,  στο παρελθόν ο τίτλος έχει απονεμηθεί στις ποπ σταρ Μπιγιονσέ, Ζεντάγια και Ριάνα.

Πηγή: skai.gr