ΚΑΙΡΟΣ

Selena Gomez: Είναι κακόγουστο να μιλάμε για χρήματα – Η δισεκατομμυριούχος με τα πολλά «μηδενικά» στον λογαριασμό της…

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Στις 6 Σεπτεμβρίου, το «Bloomberg» ανέφερε ότι η περιουσία της Selena Gomez ανέρχεται σε 1,3 δισ. δολάρια

Η Selena Gomez λέει ότι είναι κακόγουστο να μιλάμε για χρήματα. Η 32χρονη μεγιστάνας της Rare Beauty και δισεκατομμυριούχος -η οποία πρόσφατα έδειξε τις σέξι χορευτικές της ικανότητες- σχολίασε την επιτυχία της μάρκας της σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight. 

«Είμαι πολύ ευγνώμων», δήλωσε η ίδια. «Προσωπικά πιστεύω ότι είναι δυσάρεστο έως κακόγουστο να μιλάμε για χρήματα, αλλά πραγματικά δίνω όλα τα εύσημα στους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα». Και πρόσθεσε: «Είναι αυτοί που έκαναν αυτό το όνειρό μου πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενη». 

Στις 6 Σεπτεμβρίου, το «Bloomberg» ανέφερε ότι η περιουσία της Selena Gomez ανέρχεται σε 1,3 δισ. δολάρια, βάζοντάς την για πρώτη φορά στη λίστα των δισεκατομμυριούχων. 

Από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της, τον Σεπτέμβριο του 2020, έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της στους influencers και τη Gen-Z και έχει προσθέσει πολλά «μηδενικά» στον λογαριασμό της. 

Χρήματα έχει, επίσης, βγάλει από τα διάφορα ψυχαγωγικά της εγχειρήματα. Έχει ήδη κερδίσει ένα Grammy, ενώ την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στο «Wizards of Waverly Place» της Disney και στο «Only Murders in the Building» του Hulu.

Νωρίτερα φέτος, το «Time» ανέφερε ότι η επιχείρησή της Rare Beauty είναι η κορυφαία σε πωλήσεις στη Sephora, ενώ οι πωλήσεις της αυξάνονται κάθε χρόνο. Τον Μάιο, η Selena διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι θα πουλούσε την αυτοκρατορία μακιγιάζ της. «Δεν έχω κανένα σχέδιο γι' αυτό, ειλικρινά», απάντησε η πρώην σύντροφος του Justin Bieber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Πηγή: skai.gr
TAGS: Selena Gomez