Η Sandra Bullock έβαλε την καριέρα της στο Χόλιγουντ στον «πάγο» για να φροντίσει τον βαριά άρρωστο φίλο της, Bryan Randall, ο οποίος πέθανε το Σαββατοκύριακο μετά από τριετή μάχη με την ALS (πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση).
Όταν η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lost City» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον Μάρτιο του 2022 - χωρίς τον Ράνταλ στο πλευρό της - λίγοι είχαν ιδέα για το τι συνέβαινε… Έκτοτε, η ηθοποιός εμφανίστηκε ελάχιστες φορές δημοσίως.
Sandra Bullock's Longtime Partner Bryan Randall Dead at 57 After Private 3-Year Battle with ALS https://t.co/QUzFTitrLh
— People (@people) August 7, 2023
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προώθησης της κωμωδίας, η Bullock, η οποία αποκάλεσε τον Randall, «έρωτα της ζωής της», αποκάλυψε ότι επρόκειτο να πάρει άδεια. «Θέλω να είμαι στο σπίτι μου. Δεν κάνω καμία χάρη σε κανέναν που επενδύει σε ένα έργο αν λέω, ‘’Θέλω να είμαι σπίτι μου’’», δήλωσε στο CBS Sunday Morning. «Γιατί πάντα έτρεχα για το επόμενο πράγμα. Θέλω απλώς να είμαι παρούσα και υπεύθυνη για ένα πράγμα».
Ένας κορυφαίος παραγωγός του Χόλιγουντ δήλωσε στο Page Six: «Δεν νομίζω ότι ο κόσμος γνώριζε ότι η ηθοποιός, πραγματικά, έφυγε για να φροντίσει τον Μπράιαν».
Η Bullock γνώρισε για πρώτη φορά τον Randall, αφού τον προσέλαβε για να τραβήξει φωτογραφίες σε ένα πάρτι γενεθλίων του γιου της Louis, το 2015. Εμφανίστηκαν ως ζευγάρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, στην πρεμιέρα της ταινίας της «Our Brand is Crisis». Η ηθοποιός δεν είχε συνάψει σοβαρή σχέση μετά το διαζύγιό της από τον Τζέσι Τζέιμς, το 2010, την ίδια χρονιά που υιοθέτησε τον Λούις.
Ο Louis, καθώς και η 11χρονη κόρη της Bullock, Laila, την οποία υιοθέτησε το 2015, πιστεύεται ότι αποκαλούσαν τον Randall «μπαμπά», σύμφωνα με τη «Daily Mail». Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια ανεπίσημη τελετή τον Δεκέμβριο του 2017 στη βίλα Three Bees Villa του Γάλλου χρηματοδότη Arpaud Busson, στο Harbor Island στις Μπαχάμες.
Η πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση (ALS) δεν είναι καινούργια ασθένεια, έχοντας πρώτη φορά εντοπιστεί από τον 19ο αιώνα. Η νόσος ALS προκαλείται από την καταστροφή κυττάρων που ελέγχουν την κίνηση στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη, αλλά η αιτία της αναζητείται ακόμη, πέρα από κάποιες εμφανίσεις που αποδίδονται στον κληρονομικό παράγοντα. Οι ασθενείς αρχικά νιώθουν τις συνέπειες στα άκρα τους και μερικές φορές στον φάρυγγά τους. Προοδευτικά χάνουν τη μυϊκή δύναμή τους, έως ότου παραλύσουν και δεν μπορούν πλέον να κινηθούν, ούτε να μιλήσουν, να καταπιούν ή να αναπνεύσουν. Καθηλώνονται σε καροτσάκι και η κίνησή τους όσο και η επικοινωνία τους εξαρτώνται από μηχανήματα.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.