ΚΑΙΡΟΣ

Rumer Willis: Δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της με τον Bruce Willis σε ρόλο παππού!

Η μάχη του ηθοποιού με τη μετωποκροταφική άνοια μετά από μια αρχική διάγνωση αφασίας αποκαλύφθηκε στον κόσμο στις αρχές του 2022

Η Rumer Willis «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του πατέρα της, Bruce Willis, να κρατά στα χέρια του την εγγονή του και να είναι «τέλειος» στον ρόλο του παππού! 

«Το να βλέπω τον πατέρα μου να κρατάει την κόρη μου ήταν κάτι που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου», έγραψε η κόρη του στην ανάρτησή της. «Η γλυκύτητα και η αγάπη του γι' αυτήν ήταν τόσο αγνή και όμορφη. Μπαμπά είμαι τόσο τυχερή που σε έχω και το ίδιο και η Λου. Σε ευχαριστώ που είσαι ο πιο χαζός, αγαπητός και cool μπαμπάς που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι». 

Η Rumer Willis είναι η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο με την Demi Moore που έληξε το 2000. Στη συνέχεια απέκτησαν τη Scout και την Tallulah. Στην ίδια ανάρτηση, η Rumer έγραψε και για τον σύντροφό της και την κόρη που απέκτησαν τον περασμένο Απρίλιο. 

«Ευτυχισμένη 1η Ημέρα του Πατέρα. Σε ευχαριστώ που έφτιαξες έναν όμορφο κήπο για να παίζει και να τρώει η Λου. Σ' ευχαριστούμε που γέμισες το σπίτι με μουσική για να την ακούει. Σ' ευχαριστούμε για όλες τις αλλαγές πάνας τα βράδια και τις ανόητες γκριμάτσες.

Είμαι τόσο ευγνώμων που το κορίτσι μας έχει έναν μπαμπά που την αγαπάει τόσο πολύ και κάποιον τόσο χαζό και παράξενο, ώστε να ξέρει ότι δεν πειράζει να είναι κι εκείνη έτσι. Σας ευχαριστώ για το καλύτερο κορίτσι που θα μπορούσα να φανταστώ στα πιο τρελά μου όνειρα», έγραψε η ίδια. 

Μετά την ανάρτησή της, διάσημοι φίλοι, όπως η Olivia Munn, η Kathy Hilton και η Ricki Lake, άφησαν γλυκά σχόλια και πολλά emojis. 

Μόλις τον περασμένο μήνα, η αδελφή της Rumer, Tallulah, έγραψε ένα δοκίμιο σχετικά με τη διάγνωση της άνοιας του πατέρα της. Μάλιστα, η ίδια για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι όταν η κατάσταση υγείας του πατέρας της γινόταν όλο και πιο σοβαρή, άρχισε να το «παίρνει προσωπικά», γράφοντας: «Αργότερα αυτή η μη ανταπόκριση διευρύνθηκε και μερικές φορές το έπαιρνα προσωπικά. Είχε αποκτήσει δύο μωρά με τη μητριά μου, την Emma Heming Willis, και νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα. 

Αν και αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, ο ‘’εφηβικός’’ μου εγκέφαλος βασανίστηκε με κάποια λανθασμένα μαθηματικά: Δεν είμαι αρκετά όμορφη για τη μητέρα μου, δεν είμαι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον πατέρα μου». 

Η διάγνωση για τον Μπρους Γουίλις αποκαλύφθηκε στον κόσμο στις αρχές του 2022, με την οικογένειά του -συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ, των παιδιών τους και της νυν συζύγου του- να εκδίδει κοινή δήλωση εκ μέρους του ηθοποιού, ενώ μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κατάστασή του.  

Πηγή: skai.gr