Ruby Barker: Η ηθοποιός του «Bridgerton» είχε δύο ψυχωσικά επεισόδια – Κατηγορεί το Netflix ότι δεν τη στήριξε

Σύμφωνα με τη Barker, η ψυχική της υγεία άρχισε να επιβαρύνεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς 

Η ηθοποιός της σειράς «Bridgerton», Ruby Barker, κατήγγειλε το Netflix και το Shondaland ότι δεν την υποστήριξαν κατά τη διάρκεια δύο ψυχωσικών επεισοδίων που συνέβησαν μετά την επιτυχία της ρομαντικής σειράς. Η Barker ήταν τακτική ηθοποιός της σειράς κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν και επέστρεψε ως guest ηθοποιός για τη δεύτερη σεζόν.

Υποδύθηκε τη Μαρίνα, μια ξαδέλφη των Featherington, της οποίας η σκανδαλώδης εγκυμοσύνη την καθιστά κοινωνικό παρία στο Λονδίνο εκείνης της εποχής. Η ηθοποιός δήλωσε ότι το πρώτο ψυχωσικό της επεισόδιο συνέβη το 2019, αφού ολοκλήρωσε την παραγωγή της 1ης σεζόν του «Bridgerton». Ένα δεύτερο συνέβη το 2022. Η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έλαβε «καμία υποστήριξη» από το Netflix.

«Ούτε ένα άτομο από το Netflix, ούτε ένα άτομο από το Shondaland, από τότε που είχα δύο ψυχωσικά επεισόδια από αυτή τη σειρά, δεν επικοινώνησαν μαζί μου ή έστω έστειλαν email για να με ρωτήσουν αν είμαι καλά», δήλωσε η Barker κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο LOAF Podcast του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. «Κανείς». 

Σύμφωνα με τη Barker, η ψυχική της υγεία άρχισε να επιβαρύνεται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Bridgerton». Ισχυρίστηκε ότι η απομονωμένη φύση του χαρακτήρα της την επηρέασε αρνητικά. «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η κατάστασή μου επιδεινωνόταν», ανέφερε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Barker (@rubybarker)

«Ήταν ένα πραγματικά βασανιστικό μέρος για μένα, επειδή ο χαρακτήρας μου ήταν πολύ αποξενωμένος. Ήμουν μόνη και κάτω από αυτές τις φρικτές συνθήκες. Όταν μπήκα στο νοσοκομείο μια εβδομάδα μετά τα γυρίσματα της 1ης σεζόν του "Bridgerton", το θέμα καλύφθηκε και κρατήθηκε μυστικό, επειδή η σειρά επρόκειτο να βγει», συνέχισε η Barker στο podcast. «Στην πορεία προς την κυκλοφορία της σειράς, μόλις είχα βγει από το νοσοκομείο, οι ακόλουθοι μου στο Instagram ανέβαιναν, είχα όλες αυτές τις υποχρεώσεις… Η ζωή μου άλλαζε δραστικά μέσα σε μια νύχτα και παρόλα αυτά δεν υπήρχε ακόμα καμία υποστήριξη. Προσπαθούσα, λοιπόν, πάρα πολύ σκληρά να συμπεριφερθώ σαν να ήταν όλα εντάξει και ότι μπορούσα να δουλέψω», είπε με νόημα η ίδια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Barker (@rubybarker)

Η Barker υπαινίχθηκε τα ψυχωσικά της επεισόδια σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Μάιο του 2022, όταν αποκάλυψε ότι ήταν «πραγματικά αδιάθετη για πολύ καιρό». 

Πηγή: skai.gr