Robert De Niro: Η σύντροφός του είχε επιπλοκές μετά τον τοκετό

Η 45χρονη, η οποία γέννησε το κοριτσάκι της Gia τον Απρίλιο, δήλωσε στο CBS ότι η μητρότητα δεν ήταν και τόσο ομαλή

Η φίλη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Tiffany Chen, είχε επιπλοκές μετά τον τοκετό. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 45χρονη, η οποία γέννησε το κοριτσάκι της Gia τον Απρίλιο, δήλωσε στο CBS ότι η μητρότητα δεν ήταν και τόσο ομαλή.

Η Chen ανέλυσε λεπτομερώς τις επιπλοκές που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υποδοχή του πρώτου τους παιδιού, η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023.

Ενώ ο διάσημος ηθοποιός έχει παραμείνει, σε μεγάλο βαθμό, σιωπηλός σχετικά με τον ερχομό της κόρης τους, αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν γνωρίσει ακόμα το κοριτσάκι του. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Chen καλωσόρισαν την Gia στις 6 Απριλίου.

Ο ηθοποιός άφησε να διαρρεύσει τον Μάιο ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά, όταν διόρθωσε έναν δημοσιογράφο που τον αποκάλεσε «πατέρα έξι παιδιών», σημειώνοντας ότι «μόλις απέκτησα ένα μωρό».

Η κόρη του Robert De Niro

Ο Ντε Νίρο γνώρισε την Tiffany Chen στα γυρίσματα της ταινίας «The Intern» του 2015. Ωστόσο, το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Αύγουστο του 2021, αφού εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι σε ένα ταξίδι στη Γαλλία. Το ζευγάρι ζει μαζί στο Λος Άντζελες. Η σχέση τους ήρθε τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από τη Grace Hightower. Ο ηθοποιός ήταν, επίσης, παντρεμένος με την Diahnne Abbott από το 1976 έως το 1988.

Πηγή: skai.gr