Paris Hilton: Και το όνομα του μωρού… Φοίνιξ - Εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία

Η Πάρις αποκάλυψε, επίσης, την επιθυμία της να δώσει στα μελλοντικά της παιδιά ονόματα από διάφορα μέρη

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε το όνομα του μωρού της. Η «χρυσή» κληρονόμος και ο σύζυγός της, Carter Reum, δεν ήθελαν να μας κρατήσουν άλλο σε… αγωνία. Η Πάρις Χίλτον ανακοίνωσε ότι έγινε μανούλα μέσω παρένθετης μητέρας τον περασμένο μήνα. Έτσι, λοιπόν, το ζευγάρι έδωσε το όνομα Phoenix, ελληνιστί Φοίνιξ. 

Ο Φοίνιξ (από το «φοινός» = πορφυρός, βαθυκόκκινος) είναι ένα μυθολογικό πουλί, που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Σαν όνομα, έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι κατατάσσεται στα 200 καλύτερα ονόματα για αγόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Φοίνικας είναι ένα πανίσχυρο σύμβολο, που αφομοιώνει τη δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός. 

Στο podcast της, η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι έδωσε το συγκεκριμένο όνομα στο παιδί της – εν μέρει- από τον αείμνηστο παππού της Barron Hilton, καθώς περιέγραψε τη σημασία πίσω από αυτό το όνομα. Επίσης, διάβασε κι ένα απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο της, «Paris: The Memoir». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η Πάρις αποκάλυψε, επίσης, την επιθυμία της να δώσει στα μελλοντικά της παιδιά ονόματα από διάφορα μέρη, όπως και η ίδια.  

«Αν όλα πάνε καλά, την ώρα που θα διαβάζετε αυτό το κείμενο, ο Carter και εγώ θα έχουμε ένα αγοράκι», ξεκίνησε. «Σκοπεύουμε να τον ονομάσουμε Phoenix, ένα όνομα που αποφάσισα πριν από χρόνια, όταν έψαχνα πόλεις, χώρες και πολιτείες σε έναν χάρτη.

Θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει γνωρίζοντας ότι η καταστροφή και ο θρίαμβος γυρίζουν και επανέρχονται σε όλη μας τη ζωή και ότι αυτό πρέπει να μας δίνει μεγάλη ελπίδα για το μέλλον. 

Ακόμα και όταν το παρελθόν είναι οδυνηρό και το παρόν μοιάζει να είναι δυσοίωνο, είναι περίεργο πώς δύο ιδέες που είναι τόσο διαφορετικές, τόσο εντελώς αντίθετες, μπορούν να συνυπάρξουν και να κάνουν θαύματα. Η ελευθερία και ο πόνος, η χαρά και η λύπη, η αγάπη και η απώλεια. Το όνομά του, λοιπόν, είναι Phoenix Barron Hilton Reum. Και το μεσαίο του όνομα είναι Barron από τον παππού μου Barron Hilton, που ήταν πάντα ο μέντοράς μου. Θαύμαζα τον παππού μου τόσο πολύ και ήμασταν τόσο κοντά και μου λείπει καθημερινά. Οπότε ήθελα, πραγματικά, να τον τιμήσω με το δώσω το όνομά του στον γιο μου», είπε η Πάρις Χίλτον.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η «χρυσή» κληρονόμος κράτησε την είδηση του ερχομού του γιου της μυστική, όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για την ίδια της την οικογένεια. «Ούτε καν η μητέρα μου, η αδελφή μου, οι καλύτεροι φίλοι μου, κανείς δεν το ήξερε», εξήγησε η ίδια. «Επειδή νιώθω ότι η ζωή μου ήταν τόσο δημόσια και ποτέ δεν είχα κάτι που να είναι πραγματικά δικό μου. Φυσικά ήταν δύσκολο να το κρατήσουμε αυτό μέσα μας, επειδή ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το πούμε στις οικογένειές μας... Κανείς δεν το ήξερε μέχρι πρόσφατα», τόνισε η Πάρις Χίλτον. 

 Και πρόσθεσε: «Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, το να είμαι μαμά και σύζυγος και να ξεκινάω αυτή τη νέα φάση της ζωής μου. Είναι συναρπαστικό». 

Πηγή: skai.gr