Pamela Anderson: Μετά από 6 αποτυχημένους γάμους ήθελα να είμαι ελεύθερη - Ανακηρύχθηκε «Γυναίκα της Χρονιάς»

Η Πάμελα Άντερσον «κέρδισε» νέους θαυμαστές από τη στιγμή που αποφάσισε να «αγκαλιάσει» τη φυσική της ομορφιά. Και το αξίζει...   

Η Pamela Anderson και η Serena Williams πόζαραν ως «Γυναίκες της Χρονιάς» για το περιοδικό «Glamour». Η 57χρονη ηθοποιός του «Baywatch» παραδέχτηκε ότι μετά από 6 αποτυχημένους γάμους πλέον απολαμβάνει την ελευθερία της.

Η Πάμελα Άντερσον είχε παντρευτεί τον ροκ σταρ Τόμι Λι, τον ράπερ Κιντ Ροκ, δύο φορές τον παίκτη πόκερ Ρικ Σάλομον, τον συμπαραγωγό του «Batman» Τζον Πίτερς και πιο πρόσφατα τον πρώην σωματοφύλακα Νταν Χέιχερστ.

Pamela Anderson

Pamela Anderson

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια προσπάθεια να μείνω μόνη μου και να καταλάβω τι αγαπώ, τι μου αρέσει, τι θέλω να κάνω», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Όταν ρωτήθηκε γιατί αναζητά «κακά αγόρια» η Pamela είπε: «Δεν κυνήγησα κανένα κακό αγόρι. Τα κακά αγόρια κυνήγησαν εμένα!».

Pamela Anderson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Η ηθοποιός είναι μητέρα δύο αγοριών, του 26χρονου Dylan και του 27χρονου Brandon. «Είμαι σίγουρα πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα. Πριν από δέκα χρόνια ένιωθα ότι έχω αποτύχει στη ζωή», πρόσθεσε η Πάμελα. 

Η ξανθιά σεξοβόμβα, που έκανε τα κόκκινα μαγιό δημοφιλή τη δεκαετία του 1990, ανέφερε ότι η οπτική της για την ομορφιά άλλαξε μετά τον θάνατο της makeup artist της, Alexis Vogel, η οποία απεβίωσε από καρκίνο του μαστού το 2019. «H Alexis Vogel ήταν η καλύτερη. Και από τότε, απλά ένιωσα ότι, χωρίς αυτήν, είναι καλύτερα για μένα να μην φοράω μακιγιάζ». Και πράγματι η Πάμελα Άντερσον «κέρδισε» νέους θαυμαστές από τη στιγμή που αποφάσισε να «αγκαλιάσει» τη φυσική της ομορφιά. Και το αξίζει... 

Πηγή: skai.gr