Pamela Anderson: Αποκάλυψε αν βγαίνει ξανά ραντεβού – Το σκέφτεται μετά από 6 αποτυχημένους γάμους…

«Θέλω να γνωρίσω τον εαυτό μου και τότε θα γίνω καλύτερη σύντροφος», είπε η 57χρονη σεξοβόμβα του «Baywatch» 

Η Πάμελα Άντερσον απέφυγε να απαντήσει σε μια ερώτηση που έθεσε η Ντρου Μπάριμορ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Η ηθοποιός ρώτησε την 57χρονη σεξοβόμβα του «Baywatch» αν είναι ελεύθερη αυτή τη στιγμή, καθώς οι δυο τους μιλούσαν στον καναπέ για το δημοφιλές talk show της Barrymore. 

«Ναι, λοιπόν, παραλλαγές του single, υποθέτω», είπε η Pamela Anderson, η οποία χώρισε από τον σωματοφύλακα σύζυγό της, Dan Hayhurst, στις αρχές του 2022. «Δεν ξέρω. Όχι, δεν το σκέφτομαι καν αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε η μητέρα δύο παιδιών. 

Στη συνέχεια, η ξανθιά «Barbie» εξήγησε ότι είναι ευχαριστημένη με την επιστροφή της στην καριέρα της, η οποία περιελάμβανε ένα βιβλίο μαγειρικής με τον τίτλο «I Love You»: «Απλά σκέφτομαι όλη αυτή την ερωτική σχέση που έχω αυτή τη στιγμή μόνο με τη ζωή και τον εαυτό μου. Θέλω να γνωρίσω τον εαυτό μου και τότε θα γίνω καλύτερη σύντροφος».  

Η Πάμελα Άντερσον είχε παντρευτεί τον ροκ σταρ Τόμι Λι, τον ράπερ Κιντ Ροκ, δύο φορές τον παίκτη πόκερ Ρικ Σάλομον, τον συμπαραγωγό του «Batman» Τζον Πίτερς και πιο πρόσφατα τον πρώην σωματοφύλακα Νταν Χέιχερστ.

Η Πάμελα, που έκανε τα κόκκινα μαγιό δημοφιλή τη δεκαετία του 1990, ανέφερε ότι η οπτική της για την ομορφιά άλλαξε μετά τον θάνατο της makeup artist της, Alexis Vogel, η οποία απεβίωσε από καρκίνο του μαστού το 2019. «H Alexis Vogel ήταν η καλύτερη. Και από τότε, απλά ένιωσα ότι, χωρίς αυτήν, είναι καλύτερα για μένα να μην φοράω μακιγιάζ». Και πράγματι η Πάμελα Άντερσον «κέρδισε» νέους θαυμαστές από τη στιγμή που αποφάσισε να «αγκαλιάσει» τη φυσική της ομορφιά. 

Η Drew μίλησε και για τη δική της ερωτική ζωή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μερικές φορές, όταν λέω ότι είμαι ελεύθερη εδώ και επτά χρόνια, αμέσως σκέφτομαι, μήπως οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα ή ότι δεν μπορώ να βγω ραντεβού ή, ξέρετε, τι είναι, γιατί συμβαίνει αυτό; Και παρατηρώ ότι πολλοί άνθρωποι συμπεριφέρονται περίεργα όταν λέω ότι είμαι μόνη για επτά χρόνια, σαν να είναι λίγο ταμπού και νιώθω ακριβώς όπως κι εσύ». 

Πηγή: skai.gr