ΚΑΙΡΟΣ

Τρανς μοντέλο και ηθοποιός του Λάνθιμου η 24χρονη που εμφανίστηκε με ...φτερό στο στήθος

Αν και οι περισσότερες κυρίες εμφανίστηκαν υπέρκομψα ντυμένες, εν τούτοις κάποιες καλεσμένες έκαναν πιο… αμφιλεγόμενες, «γυμνές» εμφανίσεις

Αν και οι περισσότερες κυρίες – διάσημες ηθοποιοί, τραγουδίστριες, ακτιβίστριες και προσωπικότητες του Χόλιγουντ – εμφανίστηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ 2023 σικάτες και υπέρκομψα ντυμένες, εν τούτοις κάποιες καλεσμένες έκαναν πιο… αμφιλεγόμενες εμφανίσεις. 

Πρώτη και καλύτερη η Hunter Schafer, το 24χρονο τρανς μοντέλο – ηθοποιός - ακτιβίστρια (και κόρη πάστορα στην εκκλησία Hudson Memorial Presbyterian Church στη Β. Καρολίνα) που κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, φορώντας μια μακριά φούστα από μετάξι και ένα…φτερό!  Η πρωταγωνίστρια του Euphoria εμφανίστηκε μετά την απονομή των Όσκαρ, στο πάρτι του Vanity Fair. Η ηθοποιός θα παίξει και στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου "And".  

Προφανώς το θέμα «γυμνό» επικράτησε στο πάρτι που δίνεται κάθε χρόνο μετά τα βραβεία καθώς – ανάλογες εμφανίσεις έκαναν και άλλα μοντέλα, όπως…

Η Emily Ratajkowski…

... και η Alessandra Ambrosio

Εκτός όμως από τις γυμνές παρουσίες του after party, κάποιες καλεσμένες τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων στο λευκό χαλί για τους λάθος λόγους – κυρίως για τις ανεπιτυχείς εμφανίσεις τους που χαρακτηρίστηκαν από κακόγουστες μέχρι κιτς.

Πηγή: skai.gr