Οι πιο καλοντυμένες παρουσίες στο… λευκό χαλί των Όσκαρ (φωτογραφίες)

Η Lady Gaga – που είχε δηλώσει ότι δεν θα παρευρεθεί αλλά τελικά πήγε – έκλεψε τις εντυπώσεις - Η Rihanna, έκανε το ντεμπούτο της στο χαλί των Όσκαρ 2023 ακομπλεξάριστη, αν και «με την κοιλιά στο στόμα»

Για πρώτη φορά μετά από 60 και χρόνια, το σήμα κατατεθέν των Οσκαρ, το κόκκινο χάλι, άλλαξε χρώμα και εχθές όλοι οι σταρ περπάτησαν και πόζαραν σε «σαμπανιζέ» χαλί – λευκό για λόγους συντομίας. 

Υποψήφιοι και απλοί καλεσμένοι για τη βραδιά αυτοί βάζουν κυριολεκτικά τα καλά τους – τα καλύτερά τους – για την ακρίβεια- προσπαθώντας να κερδίσουν τον πολυπόθητο… τίτλο του Best Dressed! 

Για φέτος λοιπόν, οι κυρίες προτίμησαν εντυπωσιακές και κλασσικές, λαμπερές τουαλέτες, χωρίς ενδυματολογικά  «παρατράγουδα» . 

Η Lady Gaga (υποψήφια  για το καλύτερο τραγούδι με το «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick») – που είχε δηλώσει ότι δεν θα παρευρεθεί αλλά τελικά πήγε – έκλεψε τις εντυπώσεις με την ολοκαίνουρια δημιουργία Versace  - βαριά, επιβλητική αλλά και σεξυ 80s glam - και τα εντυπωσιακά κοσμήματα. 

lady gaga oscar

Η Rihanna, έκανε το ντεμπούτο της στο χαλί των Όσκαρ 2023 ακομπλεξάριστη, αν και «με την κοιλιά στο στόμα», κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση: δερμάτινο φόρεμα Alaia, με βαθιά κοψίματα και διαφάνειες – ποια άλλη έγκυος θα το τολμούσε;

Rihanna oscar

Στις καλοντυμένες της βραδιάς και η Angela Bassett – αν και με εμφάνιση που παρέπεμπε σε… Δυναστεία: επέλεξε μοβ Moschino και έλαβε τις καλύτερες κριτικές ( αλλά μετά τα χάλασε όλα με την άσχημη αντίδρασή της όταν η Τζέιμι Λι Κέρτις πήρε το Οσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, για το οποίο ήταν και η ίδια υποψήφια).

Angela Bassett

Από τις αντρικές παρουσίες που ξεχώρισαν ο ηθοποιός – ακτιβιστής και σταρ του Glee , Harry Shum Jr., με σμόκιν Adeam. – οίκος συνδεδεμένος κυρίως με την γυναικεία ένδυση.

Harry Shum Jr.

Αποθέωση για την πάντα άψογη, αιθέρια και… χαλαρή Cate Blanchett, που «φοράει» το ρούχο και δεν τη φοράει, ακόμα και αν πρόκειται για αυτό το ιδιαίτερο custom Louis Vuitton σύνολο,στις αποχρώσεις του τιρκουάζ και του μαύρου. Εχασε το Οσκαρ Α' Γυναικείου για το "Tar"  αλλά κέρδισε (και πάλι) τις εντυπώσεις.

Cate Blanchett

Η υπέρτατη και Οσκαρική Jamie Lee Curtis με δημιουργία Dolce & Gabbana , τόσο λαμπερή για τη βραδιά και όσο σέξι- σικ για την ηλικία της. 

jamie lee curtis

Πηγή: skai.gr