Οι «μεταμορφώσεις» της βασίλισσας της Ισπανίας Λετίθια: Το κέρινο ομοίωμά της έχει αλλάξει δύο φορές…

Εκτός από το χτένισμα και τα ρούχα, η δημοσιογράφος, που έγινε βασίλισσα, υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική το 2008 

Ένα νέο μέλος μιας βασιλικής οικογένειας μπορεί συχνά να φροντίζει να κάνει κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή του και όχι μόνο… Στην περίπτωση της βασίλισσας της Ισπανίας Λετίθια πρόκειται, όπως γράφει η «Daily Mail», για πραγματικές «μεταμορφώσεις» μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε το 2004.

Εκτός από το χτένισμα και τα ρούχα, η δημοσιογράφος που έγινε βασίλισσα υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική το 2008 και φαίνεται κάπως διαφορετική από τις ημέρες που ήταν παρουσιάστρια ειδήσεων στην Ισπανία. 

Σήμερα, σε ηλικία 50 ετών, η εμφάνιση της Λετίθια έχει αλλάξει, σε σημείο που το κέρινο ομοίωμά της που εκτίθεται στο Museo de Cera (Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων) στη Μαδρίτη έχει αλλάξει δύο φορές από τότε που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2004.

Τα ρούχα είναι, επίσης, διαφορετικά. Πριν από τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε, η γκαρνταρόμπα της βασίλισσας της Ισπανίας ήταν γεμάτη από αδιάφορα κοστούμια. Σήμερα, η Λετίθια θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες βασίλισσες. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα εντυπωσιακές. 

Η βσίλισσα της Ισπανίας

Το 2008, η βασίλισσα υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη της, η οποία σύμφωνα με το παλάτι, έγινε λόγω αναπνευστικού προβλήματος. Το Museo de Cera αντικατέστησε την πρώτη κέρινη φιγούρα της βασίλισσας - που είχε τοποθετηθεί λίγο πριν παντρευτεί τον τότε πρίγκιπα της Αστούριας -  για να αντικατοπτρίζει τη νέα της μορφή. Ωστόσο, το κέρινο ομοίωμα επανασχεδιάστηκε και πάλι και παρουσιάστηκε το 2017. 

Η βσίλισσα της Ισπανίας

Ο Gonzalo Presa, διευθυντής επικοινωνίας του μουσείου, δήλωσε τότε στο Ruptly TV, ότι ενώ η ανταπόκριση του κοινού ήταν σε μεγάλο βαθμό θετική, η γνώμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε αποδειχθεί πιο επικριτική. Είπε: «Αυτό το μουσείο έχει φτιαχτεί για να ‘’θυμάται’’ τους χαρακτήρες που υπήρξαν και αποτελούν μέρος της ιστορίας της Ισπανίας. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα τους αρέσει πολύ και θα υπάρξουν άνθρωποι που δεν θα τους αρέσει ή δεν θα τους αρέσει καθόλου».

Ο Presa πρόσθεσε: «Οι φυσικές αλλαγές και το πέρασμα του χρόνου, αλλά κυρίως οι φυσικές αλλαγές που έχει υποστεί η βασίλισσά μας μας ανάγκασαν να ξαναφτιάξουμε τη φυσική της εικόνα. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη από όλες και είναι επίσης, κατά τη γνώμη μας, αυτή που αντικατοπτρίζει καλύτερα το μεγαλείο που πρέπει να έχει ο χαρακτήρας της Λετίθια ως βασίλισσα της Ισπανίας».

Πριν γνωρίσει τον διάδοχο του ισπανικού θρόνου, η Λετίθια απολάμβανε μια μακρά καριέρα σε τηλεόραση και εφημερίδες. Έχοντας εργαστεί και στο Μεξικό, δούλευε για το δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι 24 Horas, όπου ήταν παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου ειδήσεων Telediario 2, όταν γνώρισε τον βασιλιά Φελίπε. Η Λετίθια ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Alonso Guerrero Pérez, συγγραφέα, αλλά το ζευγάρι χώρισε μετά από ένα χρόνο. 

Σε δήλωσή του το 2014, ο κ. Presa περιέγραψε τη βασίλισσα ως «είδωλο ομορφιάς», αλλά είπε ότι η σιλουέτα της αλλάζει, επειδή «ο χρόνος μας προλαβαίνει όλους».


 

Πηγή: skai.gr