Δεκαεννιά χρόνια σχέσης ή 6.992 ημέρες μαζί: Οι μακροβιότεροι αρραβώνες διασημοτήτων

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Michelle Yeoh, πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον Jean Todt μετά από 19 χρόνια. Και δεν είναι η μόνη σταρ που περίμενε πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου

  • Michelle Yeoh και Jean Todt - 6.992 ημέρες μαζί

Michelle Yeoh και Jean Todt

Αυτός είναι ο αριθμός που δημοσίευσε το ίδιο το ζευγάρι για να ανακοινώσει ότι, μετά από 19 χρόνια μαζί, θα ανέβαιναν, τελικά, τα σκαλιά της εκκλησίας. Η 60χρονη Yeoh, η οποία κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Everything Everywhere All at Once» και ο 77χρονος Todt, πρώην επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Γενεύη. Παρόλο, που ο Todt έκανε πρόταση γάμου στη Yeoh δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους, μόλις αυτό το καλοκαίρι αποφάσισαν να παντρευτούν.

  • Cristiano Ronaldo και Georgina Rodriguez 

Cristiano Ronaldo και Georgina Rodríguez 

 
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην άγνωστη τότε Rodriguez τον Νοέμβριο του 2018. Πέντε χρόνια και χιλιάδες πρωτοσέλιδα αργότερα, η Rodriguez λέει ότι εξακολουθεί να θέλει να παντρευτεί τον Ρονάλντο. «Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά ελπίζω», δήλωσε στο ντοκιμαντέρ του Netflix. 

  • Katy Perry και Orlando Bloom - Ένα ελικόπτερο... 

Katy Perry και Orlando Bloom

Εκεί ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια το 2019. Αν και είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στην Ιαπωνία ένα χρόνο αργότερα, ο γάμος αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Σήμερα, εξακολουθούν να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να παντρευτούν. 

  • Oprah Winfrey και Stedman Graham 

Oprah Winfrey και Stedman Graham

Η διάσημη παρουσιάστρια και ειδική σε θέματα αυτοβοήθειας ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν το 1992, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Η Oprah παραδέχτηκε αργότερα ότι αν είχαν παντρευτεί, δεν θα ήταν ακόμα μαζί. «Δεν ήθελα τις θυσίες, τους συμβιβασμούς, την καθημερινή δέσμευση που απαιτείται για να λειτουργήσει ένας γάμος. Η ζωή μου με την εκπομπή ήταν η προτεραιότητά μου και το ξέραμε και οι δύο», έγραψε σε ένα δοκίμιο.

  • Courteney Cox και Johnny McDaid

Courteney Cox και Johnny McDaid

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη Μόνικα Γκέλερ στα «Φιλαράκια» και ο μουσικός των Snow Patrol είναι μαζί εδώ και μια δεκαετία. Αφού αρραβωνιάστηκαν το 2014, χώρισαν λίγους μήνες αργότερα. Ο χωρισμός, όμως, δεν κράτησε πολύ και το 2016 τα ξαναβρήκαν. Σύμφωνα με τον Cox, δεν θέλουν να παντρευτούν. 

Πηγή: skai.gr