ΚΑΙΡΟΣ

Οι αδελφές Gucci πουλάνε το ρετιρέ τους στη Νέα Υόρκη – Η τραγωδία πίσω από τον μύθο (φωτογραφίες) 

Το πολυτελές penthouse, διακοσμημένο σύμφωνα με το γούστο του  Maurizio Gucci, διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια και θέα στο Μανχάταν που κόβει την ανάσα

Ένα από τα πιο πολυτελή ακίνητα που αυτή την περίοδο πωλούνται στην Νέα Υόρκη είναι το διαμέρισμα των αδελφών Αλεσάντρα και Αλέγκρα Γκούτσι, κόρες του εμβληματικού Μαουρίτσιο Γκούτσι, του ιδρυτή του διάσημου οίκου Gucci‎. 

Οι αδελφές Γκούτσι πωλούν το εντυπωσιακό penthouse στην Fifth Avenue για 35 εκατομμύρια δολάρια – 10 εκατομμύρια λιγότερο από ότι ζητούσαν το 2015 – προκειμένου να βρεθεί τελικά αγοραστής. 

Το διώροφο ρετιρέ με θέα που κόβει την ανάσα περιμετρικά σε όλα τα εμβληματικά σημεία του Μανχάταν, ανήκει στις δύο αδερφές, οι οποίες θέλουν αν το πουλήσουν καθώς ζουν τον περισσότερο χρόνο στην Ευρώπη. 

Το πολυτελές penthouse, διακοσμημένο σύμφωνα με το γούστο του  Maurizio Gucci, διαθέτει εκτός των άλλων 8 υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια. 

Ο Γκούτσι ήταν σπάταλος και τελικά πούλησε τον διάσημο Οίκο μόδας το 1993 για 170 εκατομμύρια δολάρια στον επενδυτικό όμιλο Investcorp με έδρα το Μπαχρέϊν. Το 1995, ενάμιση χρόνο μετά την πώληση του Οίκου Γκούτσι, δολοφονήθηκε από έναν πληρωμένο εκτελεστή, τον οποίο αποδείχθηκε ότι είχε προσλάβει η πρώην σύζυγός του Πατρίτσια Ρετζιάνι.

Οι κόρες τους έκοψαν έκτοτε την επικοινωνία με την μητέρα τους.

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι καταδικάστηκε το 1998 για την οργάνωση της δολοφονίας, εξέτισε 18 χρόνια φυλάκιση και αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2016. 

Πηγή: skai.gr