Ο Salt Bae μείωσε τις τιμές στα εστιατόριά του – Έφτιαξε μενού με 40 ευρώ

Ο Gokce, πιο γνωστός ως Salt Bae, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2017 για τα βίντεο με το αλάτισμά του

Ο Salt Bae φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα εστιατόριά του και αυτός είναι ο λόγος, όπως γράφει η «Marca», που αποφάσισε να μειώσει δραστικά τις τιμές στο μενού του. Ήδη στο διάσημο εστιατόριό του στη Νέα Υόρκη, το γνωστό Nurs-Et Steakhouse, έχει φτιάξει μενού μόνο με 39 ευρώ! 

Από την έναρξή του το 2019, η σελίδα του εστιατορίου στο Instagram έχει κατακλυστεί από αρνητικές κριτικές και έχει γίνει πρωτοσέλιδο για το ακριβό μενού του.

Η απόδειξη ενός πελάτη από ένα από τα εστιατόριά του έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού χρειάστηκε να πληρώσει 1.812 ευρώ, με τιμές όπως 630 ευρώ για μια μπριζόλα και τέσσερα Red Bull με κόστος 44 ευρώ. Τώρα εξέπληξε τους πάντες φέρνοντας αυτό το πολύ προσιτό μενού.

Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο μεσημεριανό μενού που μπορούν να απολαύσουν οι θαμώνες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από Δευτέρα έως Κυριακή, το οποίο περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο με 39 ευρώ ανά άτομο. Ένα άλλο μενού περιλαμβάνει μπιφτέκι και πατάτες τηγανιτές με 45 ευρώ, ενώ ορεκτικά όπως καπνιστό μοσχάρι και μπριζόλα ταρτάρ διατίθενται επίσης με 35 ευρώ.

Επίσης, έχει συμπεριλάβει μια νέα σειρά σούσι, όπως τεμπούρα γαρίδας και nigiri αβοκάντο και σολομού, τα οποία κοστίζουν, περίπου, 23 έως 28 ευρώ για τέσσερα κομμάτια.

Γεγονός είναι ότι ο Gokce, πιο γνωστός ως Salt Bae, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2017 για τα βίντεο με το αλάτισμά του, που του έχουν αποφέρει περισσότερους από 38 εκατ. followers στο Instagram.

Ωστόσο, με το υποκατάστημα του Nurs-Et στη Νέα Υόρκη να κλείνει σύντομα και το εστιατόριό του στο Λονδίνο να αντιμετωπίζει μια «χιονοστιβάδα» κακών κριτικών, η αυτοκρατορία του Salt Bae μπορεί να αρχίσει να καταρρέει… 

Πηγή: skai.gr