ΚΑΙΡΟΣ

Νέα καταγγελία για τον Andrew Tate: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι τη βίασε ο «τοξικός» influencer

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αποφάσισε να μιλήσει τώρα γιατί ο άνδρας που φέρεται να τη βίασε «έχει γίνει παγκόσμιος σούπερ σταρ, ακόμη και πρότυπο για μια ολόκληρη γενιά», σύμφωνα με την ίδια 

Η πράξη που περιγράφει μια 30χρονη γυναίκα στη «Daily Mail» -αν είναι αληθής- ισοδυναμεί με βιασμό και αφορά τον «τοξικό» influencer, Andrew Tate. Το σεξ που περιγράφει λεπτομερώς ότι έκανε με τον Τέιτ στο κρεβάτι της είχε προ πολλού πάψει να είναι συναινετικό, διότι, όπως επισημαίνει η ίδια: «Δεν μπορεί να είναι συναινετικό αν είσαι αναίσθητη, έτσι δεν είναι;».

«Το χέρι του ήταν γύρω από τον λαιμό μου. Πόνεσε. Είχα επίγνωση της πίεσης. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πάλευα να πάρω αέρα. Ήξερα τι συνέβαινε. Με έπνιγε. Υπήρχε μια πάλη. Προσπαθούσα να πάρω το χέρι του από το λαιμό μου, έσπρωχνα προς τα πίσω, αλλά είναι αρκετά μεγαλόσωμος», περιγράφει η ίδια στη «Daily Mail». 

Η γυναίκα αναφέρει πως όλα έγιναν αρκετά γρήγορα και ότι όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της ήταν αποπροσανατολισμένη και μπερδεμένη. Δεν κατάλαβε αμέσως, όπως ισχυρίζεται, τι συνέβαινε.

«Όταν συνήλθα, δεν είχα επίγνωση του πού βρισκόμουν. Ήταν σκοτεινά. Τότε συνειδητοποίησα ότι εξακολουθούσε να κάνει σεξ μαζί μου», αποκαλύπτει. Και συνεχίζει: «Ήταν ένα θυμωμένο άτομο. Δεν ήθελα να τον εκνευρίσω. Σκέφτηκα ότι "μπορεί να κάνει ό,τι θέλει εδώ».

Αυτή η νεαρή γυναίκα -η οποία δεν αποκαλύπτει το όνομά της για ευνόητους λόγους -είναι η τέταρτη Βρετανίδα που κάνει σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλική βία εναντίον του Andrew Tate. 

Ο γεννημένος στις ΗΠΑ Τέιτ, ο οποίος μεγάλωσε στο Luton του Bedfordshire, συνελήφθη πέρυσι στη Ρουμανία, κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων και βιασμό. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ενώ έχτιζε την παγκόσμια «αυτοκρατορία» του, ο Τέιτ και ο αδελφός του Τρίσταν κρατούσαν γυναίκες παρά τη θέλησή τους σε ένα συγκρότημα στο Βουκουρέστι, αναγκάζοντάς τες να εργάζονται σε chat rooms ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Τον περασμένο μήνα, ωστόσο, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τρεις Βρετανίδες ανακοίνωσαν ότι ασκούν ξεχωριστή αστική αγωγή αποζημίωσης κατά του Τέιτ, υποστηρίζοντας αδικήματα που έλαβαν χώρα μεταξύ 2013 και 2016, ενώ ο Τέιτ ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο και λίγο πριν εμφανιστεί σε γνωστό τηλεοπτικό ριάλιτι. 

Να θυμίσουμε ότι ο «τοξικός» influencer απομακρύνθηκε από το σόου όταν ήρθε στο «φως» ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χτυπάει μια γυναίκα με μια ζώνη. Το θέμα διερευνήθηκε, αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αφού και τα δύο μέρη δήλωσαν ότι το περιστατικό ήταν συναινετικό.

Η δικηγορική εταιρεία McCue Jury & Partners δήλωσε ότι στόχος της αγωγής ήταν να επιδιωχθεί «δικαιοσύνη, λογοδοσία και αποζημίωση για τα θύματα του Τέιτ», καθώς και να πιεστεί για τη διεξαγωγή ποινικής έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Την περασμένη εβδομάδα η 30χρονη γυναίκα ενώθηκε με τις υπόλοιπες, υποστηρίζοντας ότι το 2014 έπεσε θύμα του μισογυνισμού και της επιθυμίας του Τέιτ να κυριαρχεί στις γυναίκες. Σε αυτή τη συνέντευξη, που δόθηκε παρουσία του δικηγόρου της, όπως γράφει η «Daily Mail», λέει ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ τις άλλες γυναίκες, αλλά εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι οι ιστορίες τους έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. «Τα πρότυπα της συμπεριφοράς του ήταν τα ίδια. Ήταν η αναφορά στο στραγγαλισμό του που με έκανε να σκεφτώ ότι έπρεπε να μιλήσω. Ήξερα ότι έπρεπε να πω κάτι για αυτό που μου είχε συμβεί», επισημαίνει η ίδια. 

Γιατί βγήκε μπροστά τώρα, μια δεκαετία μετά; Σύμφωνα με την 30χρονη, γιατί πλέον είναι μεγαλύτερη και σοφότερη. «Και καταλαβαίνω καλύτερα τι σημαίνει συναίνεση», λέει. Είναι, επίσης, τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι ο άνδρας που ισχυρίζεται ότι τη βίασε και την έπνιξε έχει γίνει παγκόσμιος σούπερ σταρ, ακόμη και πρότυπο για μια ολόκληρη γενιά.

«Ο φίλος μου είναι δάσκαλος», αποκαλύπτει. «Μου είπε ότι στο σχολείο είχαν μια άσκηση όπου τα παιδιά έπρεπε να πουν ποιος ήταν ο ήρωάς τους, και πολλά αγόρια είπαν ότι ήταν αυτός. Αυτό είναι αρκετά τρομακτικό», προσθέτει η ίδια. 

Πηγή: skai.gr