Miley Cyrus: Αυτή είναι η μοναδική σταρ που της αρέσει να κάνει παρέα - Εκτός λίστας Katy Perry και Taylor Swift

Η Cyrus θα ήθελε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο χωρίς να τη γνωρίζει κανείς

Η Miley Cyrus δεν έχει πολλούς διάσημους φίλους. Η καλλιτέχνις παραδέχτηκε ότι δεν είναι και «πολύ ενεργό μέλος» στη βιομηχανία του θεάματος, επειδή δεν αισθάνεται τους άλλους διάσημους ως «δικούς της ανθρώπους». Αν και υπάρχουν ορισμένοι άλλοι καλλιτέχνες με τους οποίους έχει καλή σχέση. 

Μιλώντας στην εκπομπή «My Next Guest Needs No Introduction» είπε: «Δεν είμαι πολύ ενεργό μέλος της κοινότητάς μου με άλλους καλλιτέχνες, διασκεδαστές και διασημότητες. Απλά δεν αισθάνομαι ότι είναι οι δικοί μου άνθρωποι όταν βρίσκομαι σε αυτό το δωμάτιο. Αλλά υπάρχουν ορισμένοι καλλιτέχνες». 

Η τυχερή σταρ που αγαπάει η Cyrus είναι η «Bey»: «Όπως η Beyonce, με την οποία γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η 31χρονη τραγουδίστρια -η οποία πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Beyonce στο «Il Most Wanted»- εκτιμά την ευγένεια και τη συνέπειά της. 

«Τώρα, μόνο και μόνο που τη βλέπω, έχω δημιουργήσει μια σχέση, ίσως, λίγο πιο βαθιά. Είμαι μέρος της κοινότητάς μου με αυτόν τον τρόπο, αλλά όλα είναι ποσότητα και όχι ποιότητα. Δεν είμαι πολύ ενεργή σε αυτό», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. 

Τέλος, η Miley θυμήθηκε τη γνωριμία τους: «Ήμουν, περίπου, ανάμεσα στη Rihanna και τη Queen Bey, και είναι πανέμορφες, πιθανώς στην ηλικία που είμαι σήμερα. Με ξεπερνούσαν σε ύψος, ήταν εντυπωσιακές. Εγώ είμαι πολύ μικρή, έχω ακμή, έχω σιδεράκια στο πίσω μέρος των δοντιών μου και στέκομαι δίπλα στη Mariah Carey. Και η Beyonce ήταν τόσο ευγενική μαζί μου… ».  

Η Cyrus θα ήθελε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο χωρίς να τη γνωρίζει κανείς. Η καλλιτέχνιδα εκτιμά την υποστήριξη των θαυμαστών της, αλλά δεν έχει καμία επιθυμία να ξεκινήσει άλλη μια περιοδεία σε στάδιο. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Miley Cyrus