ΚΑΙΡΟΣ

Migos: Ο Quavo τιμά με νέο τραγούδι τον εκλιπόντα ανιψιό του Takeoff

Ο Takeoff πέθανε στις αρχές Νοεμβρίου του 2022 από πυροβολισμούς σε πάρτι στο 810 Billiards & Bowling στο κέντρο του Χιούστον

Ο Quavo επέστρεψε με ένα ακόμη τραγούδι, με το οποίο τιμά τον εκλιπόντα ανιψιό του και μέλος του συγκροτήματος του, Migos, Takeoff.

Στο τραγούδι «Honey Bun», ο ράπερ αναφέρεται στο πένθος που βιώνει, καθώς ο υπόλοιπος κόσμος τον παρακολουθεί από μακριά.

Τον Ιανουάριο, ο Quavo κυκλοφόρησε το τραγούδι «Without You», το πρώτο μετά τον τραγικό θάνατο του Takeoff τον Νοέμβριο του 2022. Ακολούθησε το «Greatness» του περασμένου μήνα, με το οποίο συνέχισε να θρηνεί την απώλεια του Takeoff και απέρριψε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε επανένωσης των Migos.

Ο Takeoff πέθανε στις αρχές Νοεμβρίου του 2022 από πυροβολισμούς σε πάρτι στο 810 Billiards & Bowling στο κέντρο του Χιούστον.

Ο Takeoff άρχισε να ασχολείται με την ραπ με τους Quavo και Offset (τον θείο και τον ξάδερφό του, αντίστοιχα) το 2008 όταν δημιούργησαν το τρίο Polo Club. Τελικά μετονομάστηκαν σε Migos και το 2016 έγιναν το νούμερ ένα συγκρότημα ραπ στον κόσμο χάρη στην επιτυχία τους, «Bad and Boujee» μαζί με τον Lil Uzi Vert.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ