ΚΑΙΡΟΣ

Maria Menounos-Keven Undergaro: Καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό μέσω παρένθετης μητέρας – Ένα πανέμορφο κοριτσάκι

Πρόσφατα, η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει τη μάχη της με τον καρκίνο

Η Μαρία Μενούνος και η νέα τριμελής οικογένειά της είναι καλύτερα μαζί. Η τηλεπαρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι με το όνομα Athena Alexandra, μέσω παρένθετης μητέρας, στις 23 Ιουνίου.

«Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου», δήλωσε η Μαρία Μενούνος στο Us Weekly στις 19 Ιουλίου. «Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και την έβαλε επάνω μου. Κάθισα μαζί της, την ακούμπησα στο στήθος μου και ο Keven και εγώ κοιταζόμασταν συνέχεια και λέγαμε: "Ω, Θεέ μου". Ήμασταν τόσο χαρούμενοι…». 

Τα νέα για τον ερχομό του νέους μέλους έρχονται πέντε μήνες, αφότου το ζευγάρι -που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2017- ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα γίνω μαμά και ο Keven είναι τόσο ενθουσιασμένος που θα γίνει μπαμπάς!», ανέφερε η διάσημη παρουσιάστρια. 

Πρόσφατα, η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει τη μάχη της με τον καρκίνο, ενώ είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φορώντας ένα μπικίνι και δείχνοντας τα σημάδια από το χειρουργείο. «Κοιτάζω πίσω στο χειρουργείο και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη με την οποία με ευλόγησε ο Θεός για να τα καταφέρω και φυσικά για όλους τους όμορφους ανθρώπους που έστειλε για να με βοηθήσουν επίσης!», έγραψε η 45χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Τον Απρίλιο, το ζευγάρι μοιράστηκε το φύλο του μωρού του, με τη Μαρία να λέει στο podcast της: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε ένα κοριτσάκι».

Πηγή: skai.gr
TAGS: μωρό