Maria Menounos: Έδινε «μάχη» 10 χρόνια με την υπογονιμότητα – Η Kim Kardashian και η Zoe Saldana τη βοήθησαν να βρει παρένθετη μητέρα

Στις 19 Ιουλίου, η τηλεπαρουσιάστρια ενθουσίασε τους θαυμαστές της, όταν επιβεβαίωσε τη γέννηση της κόρης της

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι είχε, σχεδόν, εγκαταλείψει την ελπίδα να γίνει μητέρα, πριν έρθει στη ζωή της η πανέμορφη κορούλα της μέσω παρένθετης μητέρας. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παγκρέατος μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα. 

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή της στη «Daily Mail», η 45χρονη -που μόλις καλωσόρισε την κόρη της Athena, με τον σύζυγό της, Keven Udergaro- μίλησε για τον δεκαετή αγώνα της με την υπογονιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης και μιας μακράς «μάχης» για να βρει παρένθετη μητέρα.

Μιλώντας για το ταξίδι της προς τη μητρότητα, η Μαρία Μενούνος παραδέχτηκε ότι ήταν «πλήρως προετοιμασμένη και συνειδητοποιημένη» να μην φέρει ποτέ στον κόσμο ένα βιολογικό παιδί, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Ήμουν τόσο κουρασμένη και τόσο ταλαιπωρημένη. Είναι μια οικονομική και συναισθηματική εξάντληση. Αν δεν ήταν η ‘’ομάδα’’ μου, που ενώθηκε για να με βοηθήσει να βρω την παρένθετη μητέρα μέσα σε μια μέρα, δεν ξέρω πού θα βρισκόμασταν τώρα. Θα είχαμε χάσει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής μας... Για όποιον αγωνίζεται, θα έλεγα, παρακαλώ, κρατηθείτε και κάντε ό,τι χρειάζεται», επισημαίνει η Μαρία Μενούνος. 

Η νέα μανούλα πρόσθεσε: «Μερικές φορές δεν είναι στο δικό μας χρονοδιάγραμμα και δεν είναι αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε. Θα δώσω παρηγοριά σε όσους βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, όπου δεν πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να αποκτήσουν κάποιο παιδάκι. Προφανώς, η υιοθεσία είναι μια εντελώς άλλη οδός και υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που χρειάζονται σπίτι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Τέλος, μιλώντας για τον πρώτο μήνα της ως μητέρα, η πρώην παρουσιάστρια του E! είπε: «Η μητρότητα είναι καταπληκτική. Είναι μια τόσο ενδιαφέρουσα, χαρούμενη, καταπληκτική εμπειρία... Ήταν ο πιο καταπληκτικός μήνας της ζωής μου. Είμαι ενθουσιασμένη. Αισθάνομαι σαν να είναι το πρωί των Χριστουγέννων κάθε φορά που τη βλέπω και ξυπνάω μαζί της και την ταΐζω και την αλλάζω». 

Στις 19 Ιουλίου, η τηλεπαρουσιάστρια ενθουσίασε τους θαυμαστές της, όταν επιβεβαίωσε τη γέννηση της κόρης της με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στο εξώφυλλο του «Us Weekly». Η σταρ είναι παντρεμένη με τον Keven Undergaro από το 2017, αλλά μετά από μια δεκαετία προβλημάτων γονιμότητας που οδήγησαν σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης, το ζευγάρι τελικά καλωσόρισε το «θαυματουργό μωρό» του, όπως το αποκαλεί η ίδια. 

«Η Zoe Saldana ήταν καταπληκτική και χρήσιμη και μοιράστηκε επαφές και πληροφορίες μαζί μου. Η Kim Kardashian ήταν καταπληκτική και ήταν πραγματικά δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Κάθε φορά που είχα ερωτήσεις ήταν το τέλειο πρόσωπο για να στηριχτώ σε αυτό το ταξίδι», πρόσθεσε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: μωρό