Ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρεμιέρα της ταινίας «IF» , με συνοδό την 7χρονη κόρη του

Η μικρή Λία Ντε Σέιν έδειχνε ενθουσιασμένη - ιδιαίτερα με τις αφίσες της ταινίας.

Ηταν μία υπέροχη βραδιά για τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και την 7χρονη κόρη του Λία Ντε Σέιν (Lea De Seine) καθώς περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «IF», στη Νέα Υόρκη.

Στην ταινία, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ συμμετέχει στην ταινία δανείζοντας τη φωνή του στον ήρωα Ice ανάμεσα σε ένα καστ αστέρων που περιλαμβάνει τους Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds), Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt), Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και τον σκηνοθέτη Τζον Κρασίνσκι.

Ντυμένος casual, ο μπαμπάς Μπράντλεϊ  κρατούσε το χέρι της κόρης του (που έχει αποκτήσει με την Irina Shayk).

Η μικρή φορούσε ένα ροζ φόρεμα και εντυπωσιακά μπλε παπούτσια και έδειχνε ενθουσιασμένη - ιδιαίτερα με τις αφίσες της ταινίας.

Σύμφωνα με το People είναι η δεύτερη φορά που συνοδεύει τον πατέρα της στο κόκκινο χαλί μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Maestro» τον περασμένο Δεκέμβριο, στην οποία είχε και μία μικρή συμμετοχή.

Lea De Seine

«Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν αληθινά; Από τη φαντασία του Τζον Κρασίνσκι, μπείτε σε έναν κόσμο που πρέπει να πιστέψετε για να τον δείτε» είναι το σλόγκαν της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Μαΐου.

Πηγή: skai.gr