cancell

Προβλήματα σε όλο τον κόσμο από την πτώση των συστημάτων

Αεροπορικές εταιρείες, τράπεζες, νοσοκομεία και χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, επηρεάζει η βλάβη σε συστήματα της Microsoft.  Σε μήνυμά της με τίτλο: «Υποβάθμιση υπηρεσίας», η Microsoft ανέφερε ότι οι χρήστες «ενδέχεται να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες του Microsoft 365». Η Microsoft πρόσθεσε ότι κινητοποιείται «για τη διαχείριση αυτού του συμβάντος».    

Κλείσιμο

Lady Gaga: Ετοιμάζει νέα μουσική και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν – Η δημοσίευσή της (φωτό)

Κάτι καλό θα ακούσουμε σύντομα από την καλλιτέχνιδα... 

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω σε νέα μουσική. Η 38χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία πρόσφατα αφιέρωσε ένα από τα τελευταία σόου της στο Λας Βέγκας στον φίλο της, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της από ένα στούντιο ηχογράφησης. 

Η τραγουδίστρια του «Paparazzi» ενθουσίασε τους θαυμαστές της, αφού έγραψε στην ανάρτησή της ότι ανυπομονεί για την κυκλοφορία της νέας της μουσικής.

Η Lady Gaga

Η Lady Gaga

«Απλά, εγώ στο στούντιο. Χαρούμενη, όπως πάντα, που κάνω μουσική. Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων. Η καρδιά μου είναι γαλήνια. Είναι σαν διαλογισμός. Ανυπομονώ να ακούσετε τι δουλεύω», έγραψε η ίδια. 

Η ποπ σταρ, κατά κόσμον Stefani Joanne Angelina Germanotta, φάνηκε να είναι ευδιάθετη, κάτι που πρόσεξαν οι θαυμαστές της. Η συγκεκριμένη δημοσίευση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες, αφότου η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι το έβδομο στούντιο άλμπουμ της βρίσκεται στα σκαριά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Η Lady Gaga

Πηγή: skai.gr
TAGS: Lady Gaga