ΚΑΙΡΟΣ

Kristin Davis: Έκανα αισθητικές επεμβάσεις για να διατηρήσω τη νεανική μου εμφάνιση

Your browser doesn’t support HTML5 audio

«Επιτέλους έχω αποδεχτεί και αγαπήσει το σχήμα του σώματός μου και κάνω πράγματα που μου αρέσουν», ανέφερε η διάσημη ηθοποιός 

Η Kristin Davis λέει ότι είναι επιτέλους ευτυχισμένη με το σώμα της. Η 58χρονη πρωταγωνίστρια του «And Just Like That...» αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι επέλεξε τις αισθητικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τη νεανική της εμφάνιση.

Μετά από χρόνια που πάλευε με την εμφάνισή της, η ηθοποιός, που έγινε διάσημη υποδυόμενη τη «Charlotte» στην επιτυχημένη σειρά του HBO, νιώθει επιτέλους άνετα με το σώμα της.

«Επιτέλους έχω αποδεχτεί και αγαπήσει το σχήμα του σώματός μου και κάνω πράγματα που μου αρέσουν, όπως γιόγκα και Pilates», δήλωσε στο περιοδικό «Woman», σύμφωνα με τη «Daily Mail». «Ειδικά οι γυναίκες ζουν τον ‘’ηλικιακό ρατσισμό’’ και είναι σημαντικό να κάνουμε επεμβάσεις μόνο αν το θέλουμε και όχι επειδή νιώθουμε πίεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Μιλώντας στο «Haute Living» τον περασμένο Ιούνιο, η Kristin Davis είπε ότι το Χόλιγουντ ήταν «κυριολεκτικά ένα μέρος γεμάτο αδύνατες γυναίκες, με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια», όταν ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του '90. Αφού μπήκε και αυτή στον κόσμο των αισθητικών επεμβάσεων, δοκιμάζοντας το Botox -και όχι μόνο- η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι «γελοιοποιήθηκε ανελέητα» από διαδικτυακά τρολ για την εμφάνισή της. 

Πηγή: skai.gr