Η «επιχειρηματίας» Kim Kardashian έγινε εξώφυλλο στο «Fortune» - Είναι μία από τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο

Η σταρ των Kardashians αποθεώνεται από το περιοδικό. Η εταιρεία της έχει αξία που ξεπερνά τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Kim Kardashian κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου/Νοεμβρίου του περιοδικού «Fortune». Η 42χρονη διάσημη τηλεπερσόνα, η οποία χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό ως μία από τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες, έδειξε ότι είναι μια σοβαρή, αλλά σέξι επιχειρηματίας. 

Η σταρ των Kardashians αποθεώνεται από το περιοδικό για την εταιρεία ρούχων και εσωρούχων της, η οποία αυτή τη στιγμή υπολογίζεται ότι έχει αξία που ξεπερνά τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Παίρνοντας… το στέμμα και εκπροσωπώντας τη λίστα των πιο ισχυρών γυναικών, η Kardashian έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο εξώφυλλο. Στη συνέντευξή της η Kim Kardashian μίλησε για το επόμενο νέο της σχέδιο - το επιχειρηματικό κεφάλαιο και το άνοιγμα της νέας της εταιρείας ιδιωτικών μετοχών, SKKY Partners.

Η ίδια εξήγησε ότι θέλει να το κάνει με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά, καθώς δεν επενδύει απλώς σε κάποιον, αλλά θέλει να είναι ενεργή σε ολόκληρη τη διαδικασία. «Δεν θα συμμετείχα σε τίποτα αν δεν μπορούσα να το κάνω με αυτό τον τρόπο», είπε. 

Το «Fortune» μίλησε επίσης με τον παραγωγό Scott Budnick, ο οποίος συνεργάστηκε με την Kardashian σε ένα από τα έργα πάθους της, τη μεταρρύθμιση των φυλακών,  για να επιβεβαιώσει την αφοσίωσή της στο έργο της. «Όταν βλέπει κάτι στο οποίο πραγματικά πιστεύει, τα δίνει όλα», δήλωσε ο Budnick για τη δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα.

Η Kim Kardashian παραδέχτηκε, επίσης, ότι το «κλειδί» της επαγγελματικής της επιτυχίας είναι η διορατικότητά της, η υπομονή και ο καλό σχεδιασμός. «Είμαι ένα άτομο που σχεδιάζει από οκτώ έως δέκα χρόνια. Και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις αυτή την υπομονετική νοοτροπία». 

Η Kim Kardashian

Άνθρωποι που εργάζονται στενά με την Kardashian επιβεβαίωσαν και αποκάλυψαν, επίσης, ότι είναι σωστή επαγγελματίας και «χαλαρή» σε σύγκριση με την προσωπικότητά της στην οθόνη. Την περιέγραψαν ως καλή ακροάτρια, που πρώτα ακούει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση. Η Kardashian δήλωσε ότι υιοθέτησε αυτή την προσέγγιση, μετά από χρόνια που βρισκόταν στην άλλη πλευρά αυτής της ‘’δυναμικής εξουσίας’’ και ένιωθε ότι δεν την άκουγαν. Και τώρα, το μεταφέρει και στο νεότερο εγχείρημά της, καθώς συνεργάζεται με την πρώην διευθύνουσα σύμβουλο της Burberry και SVP της Apple, Angela Ahrendts, ως σύμβουλος της SKKY Partners.

Όσο για το πώς κατάφερε να φτάσει ως εδώ, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε ανθρώπους που αμφισβητούσαν τις ικανότητές της, είπε ότι είναι η επιθυμία της να εδραιώσει τη θέση της επαγγελματικά και να αφήσει τη δική της «κληρονομιά». «Ίσως αυτό να είναι μέρος της προσπάθειάς μου. Το γεγονός ότι κάποιοι με έχουν υποτιμήσει και συνεχίζουν να το κάνουν, με κρατάει σε εγρήγορση», πρόσθεσε η ίδια. 
 

Πηγή: skai.gr