Kevin Costner: Χωρισμών συνέχεια στο Χόλιγουντ – Ο ηθοποιός παίρνει διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου

Ο χωρισμός φέρεται να οφείλεται σε «αγεφύρωτες διαφορές»

Η σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Christine Baumgartner, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον αστέρα του «Yellowstone» μετά από 18 χρόνια γάμου και έχοντας τρία παιδιά. 

Ο χωρισμός φέρεται να οφείλεται σε «αγεφύρωτες διαφορές», με την Baumgartner να ζητά την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail». Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε την Τρίτη 2 Μάϊου 2023 τα χαρτιά του διαζυγίου, ζητώντας, επίσης, κοινή επιμέλεια για τα παιδιά τους. 

Ο 68χρονος ηθοποιός και η 49χρονη Baumgartner, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, άρχισαν να βγαίνουν το 2000 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο ράντσο του Κέβιν Κόστνερ, στο Aspen του Κολοράντο το 2004.

«Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε ότι συνέβησαν κάποια γεγονότα πέρα από τον έλεγχό του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κέβιν Κόστνερ να πάρει την απόφαση να χωρίσει», αναφέρεται σε δήλωση του εκπροσώπου του ηθοποιού. 

«Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Κόστνερ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Σίντι Σίλβα (Cindy Silva) από το 1978 έως το 1994 και έχουν τρία παιδιά. Επίσης, έχει έναν γιο, τον Liam Costner, με την Bridget Rooney, με την οποία έβγαινε μετά τον χωρισμό του από τη Silva. 

Η είδηση του διαζυγίου έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε ρήξη με τον δημιουργό του «Yellowstone», Τέιλορ Σέρινταν (Taylor Sheridan).

Πηγή: skai.gr