ΚΑΙΡΟΣ

Kelly Clarkson: Δεν θα ξεπερνούσε το διαζύγιό της αν δεν έπαιρνε αντικαταθλιπτικά

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν χειρίστηκε καλά το διαζύγιό της

Η Kelly Clarkson αποκάλυψε ότι με τα αντικαταθλιπτικά κατάφερε να ξεπεράσει το διαζύγιό της από τον Brandon Blackstock. «Κοίταξα τον ψυχολόγο μου και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω και έλεγα: ‘’Δεν μπορώ να το κάνω αυτό’’», δήλωσε η τραγουδίστρια στο podcast «Las Culturistas». «Έπρεπε να βάλω στην άκρη την περηφάνια μου και όλα τα παιδικά μου θέματα για να βρω τον εαυτό μου. Έπαιρνα χάπια (αντικαταθλιπτικά) για δύο μήνες», ανέφερε η ίδια. 

Η 41χρονη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της τον Ιούνιο του 2020 μετά από επτά χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά, μετά από δύο χρόνια δικαστικών διενέξεων κατάφερε να βρει την ισορροπία και να διευθετήσει τα ζητήματα της επιμέλειας. «Το θέμα μου ήταν ότι δεν μπορώ να χαμογελάσω πια για την Αμερική αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ευτυχισμένη και χρειάζομαι βοήθεια ... και ήταν ειλικρινά η μεγαλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Δεν θα τα είχα καταφέρει», είπε με ειλικρίνεια η ίδια. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν χειρίστηκε καλά το διαζύγιό της. «Δεν ξέρω πώς οι άνθρωποι ξεπερνούν κάτι τέτοιο, γιατί δεν πρόκειται να πω ότι το έκανα με χάρη». Τέλος, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι συχνά έπιανε τον εαυτό της να κλαίει τόσο πολύ, που δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. 

Πηγή: skai.gr