Και το Όσκαρ χειρότερου photoshop… πηγαίνει στη Naomi Campbell

Το 52χρονο μοντέλο εντυπωσίασε με ένα περίτεχνο ελληνικό φόρεμα στο πάρτι και ανέβασε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά οι θαυμαστές της γρήγορα παρατήρησαν τις διαφορές 

Δικαίως το Όσκαρ χειρότερου photoshop πηγαίνει στο διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, αφού οι θαυμαστές της την «έκραξαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι διαφορές στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, στο πάρτι του «Vanity Fair» για τα Όσκαρ, είναι τόσο ορατές, σε σχέση με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram. 

Η Ναόμι Κάμπελ

Η 52χρονη «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας εντυπωσίασε με ένα περίτεχνο ελληνικό φόρεμα στο πάρτι και ανέβασε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά οι θαυμαστές της γρήγορα παρατήρησαν διαφορές μεταξύ των αρχικών φωτογραφιών και της ανάρτησής της.

Η Ναόμι Κάμπελ

Ένας χρήστης έγραψε: «Το ρετουσάρισμα στο σαγόνι της φαίνεται τόσο περίεργο που το αμοντάριστο είναι πολύ καλύτερο», ενώ ένας δεύτερος έγραψε: «Είναι τέλεια, αυτό είναι περιττό. Έχει ήδη μια πανέμορφη μύτη όπως ακριβώς είναι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Ένας άλλος σχολίασε: «Παρακαλώ διαγράψτε την πρώτη φωτογραφία, δείχνετε καταπληκτική χωρίς photoshop! Δεν χρειάζεται να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Πηγή: skai.gr