Julia Fox: Αποκάλυψε ότι δεν έκανε σεξ με τον Kanye West

Ο Κάνιε και η Julia Fox βγήκαν για πρώτη φορά μαζί μήνες μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian

Η Julia Fox αποκάλυψε ότι όσο ήταν σε σχέση με τον Κάνιε Γουέστ δεν έκαναν σεξ. Η 33χρονη Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο είχε σχολιάσει στο παρελθόν και το μόριό του. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε, μάλιστα, δώσει και λεπτομερή περιγραφή του «εργαλείου» του πρώην φίλου της. 

Ο Κάνιε και η Julia Fox βγήκαν για πρώτη φορά μαζί μήνες μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, και έγιναν πρωτοσέλιδα επειδή φορούσαν ασορτί ρούχα. 

Η Julia, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα τα νέα της απομνημονεύματα, γράφει στο βιβλίο για τις σεξουαλικές της σχέσεις, ωστόσο δεν αναφέρει τον Κάνιε Γουέστ. Σε συνέντευξή της στους «New York Times», η Julia Fox ρωτήθηκε για αυτές τις λεπτομέρειες που συμπεριέλαβε στο βιβλίο και η ίδια αποκάλυψε ότι το όνομα του Κάνιε Γουέστ δεν υπάρχει, γιατί πολύ απλά «δεν έκαναν σεξ». 

Κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου τους, ο σχεδιαστής Yeezy χάρισε στην Julia μια τσάντα Hermès Birkin, την οποία, όπως είπε, κράτησε μετά τον χωρισμό τους. Πρόσφατα, η Amber Rose, άλλη μία πρώην του Κάνιε Γουέστ, έκανε λόγο για «προβληματική σχέση» που είχε μαζί του. 

Και οι δύο… πρώην ισχυρίστηκαν ότι ο Yeezy, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με τη Bianca Censori, έχει την τάση να «βομβαρδίζει» με έρωτα τις νέες του φίλες. Η ερωτική περιπέτεια της Julia Fox με τον Κάνιε Γουέστ διήρκεσε έξι εβδομάδες το 2022, ενώ το ειδύλλιο της Amber κράτησε δύο χρόνια, από το 2008 έως το 2010.

Πηγή: skai.gr