ΚΑΙΡΟΣ

Jennifer Lopez: Της πήρε 25 χρόνια μέχρι να πιάσει τιμόνι στα χέρια της

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Οι τραγουδίστριες Cardi B, Mariah Carey και Christina Aguilera προτιμούν, επίσης, να μην οδηγούν

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Jennifer Lopez ανήκει στο κλαμπ των διασημοτήτων που δεν τους αρέσει να οδηγούν. Οι τραγουδίστριες Cardi B, Mariah Carey και Christina Aguilera προτιμούν, επίσης, να μην οδηγούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν μια εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Jennifer Lopez έχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων, αν και σπάνια τη βλέπουμε πίσω από το τιμόνι. Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός πέρασε 25 χρόνια μέχρι να πιάσει τιμόνι στα χέρια της, παρά το γεγονός ότι έχει δίπλωμα οδήγησης. Ο λόγος της είναι απλός και προφανής: Άπλα, έτσι της αρέσει… 

Όπως η Mariah Carey, έτσι και η Jennifer Lopez, της αρέσει να έχει προσωπικό σοφέρ ή να κάθεται δίπλα στον σύντροφό της. Η ίδια και ο σύζυγός της, Ben Affleck, ταξιδεύουν συχνά, αλλά με τη Jennifer Lopez, τις περισσότερες φορές, στη θέση του συνοδηγού. 

Η Lopez φαίνεται ότι άλλαξε άποψη για την οδήγηση το 2019, όταν της έκαναν δώρο μια Porsche 911 Carrera GTS για τα 50ά γενέθλιά της. Ήταν δώρο του τότε αγαπημένου της, Alex Rodriguez, ειδική παραγγελία μόνο για εκείνη. Είχε ακόμη και πινακίδα κυκλοφορίας «JLo!».

Αλλά η Porsche δεν είναι το μόνο αποκλειστικό μοντέλο στο γκαράζ της JLo. Η τραγουδίστρια διαθέτει, επίσης, μια Rolls-Royce Ghost, μια Rolls-Royce Phantom Series II Drophead Coupe, μια Cadillac Escalade και μια Bentley Continental GTC. Τη συλλογή της συμπληρώνουν και μάρκες αυτοκινήτων όπως Mercedes, Tesla και Audi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: skai.gr