ΚΑΙΡΟΣ

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Φιλιούνται και αγκαλιάζονται στην πρεμιέρα της ταινίας «The Flash»

Το ζευγάρι φάνηκε να διασκεδάζει στο κόκκινο χαλί, καθώς συνέχισε να δείχνει ο ένας στον άλλον τρυφερότητα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ απέδειξαν ότι βρίσκονται ακόμα στη φάση του μήνα του μέλιτος, καθώς μοιράστηκαν ένα γλυκό φιλί και αγκαλιές στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Flash» στο Λος Άντζελες. 

Η 53χρονη τραγουδίστρια και ο 50χρονος ηθοποιός έδωσαν ένα «καυτό» φιλί μπροστά στα μάτια των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί που είχε στηθεί στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ovation Hollywood.

Η σταρ του «Mother» εντυπωσίασε με ένα πλούσιο δίχρωμο φόρεμα με φερμουάρ, το οποίο άφησε μισάνοιχτο, αποκαλύπτοντας το πλούσιο ντεκολτέ της. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι. 

Ο Μπεν Άφλεκ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Batman στη νέα ταινία, στην οποία συμμετέχει, επίσης, ο Ezra Miller, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από νομικά ζητήματα. 

Το ζευγάρι φάνηκε να διασκεδάζει στο κόκκινο χαλί, καθώς συνέχισε να δείχνει ο ένας στον άλλον τρυφερότητα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Η Λόπεζ μπήκε στο Instagram το Σαββατοκύριακο για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, καθώς η ταινία της «The Mother» παρέμεινε στην πρώτη θέση παγκοσμίως στο Netflix για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Και στο επόμενο πρότζεκτ τους θα δουλέψουν μαζί, καθώς εκείνη θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Unstoppable», στην οποία ο Άφλεκ είναι παραγωγός.
 

Πηγή: skai.gr