ΚΑΙΡΟΣ

Jennifer Lawrence: Με ανάγκασαν σε δοκιμαστικό να κάνω γυμνό με πέντε γυναίκες

Παρόλο που η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι έχουν γίνει πολλά λάθη στο παρελθόν, κυρίως, στη βιομηχανία του θεάματος, σήμερα «ορθώνει» το ανάστημά της και προσπαθεί να βοηθήσει τα νέα παιδιά 

Η Τζένιφερ Λόρενς έχει μιλήσει κατά καιρούς σε διάφορες συνεντεύξεις της για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη βιομηχανία του θεάματος. Εξάλλου, όλοι γνωρίζουν ότι το Χόλιγουντ είναι ανταγωνιστικό και δεν μπορείς να «μπεις» εύκολα. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της ηθοποιού, που έχει μιλήσει ανοιχτά για διάφορα ζητήματα. 

Παρόλο που η ηθοποιός -τελικά- τα κατάφερε, υπέφερε πολύ στην πορεία και έχει αποκαλύψει διάφορες τραυματικές εμπειρίες που έζησε, προκειμένου να καταφέρει να πάρει ορισμένους ρόλους. 

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε γνωστό περιοδικό, η διάσημη ηθοποιός αφηγήθηκε μερικές παράλογες απαιτήσεις που είχαν ορισμένοι παραγωγοί και σκηνοθέτες, προκειμένου να «κερδίσει» τους πολυπόθητους ρόλους. 

«Όταν ήμουν πολύ νεότερη και έκανα δειλά-δειλά τα πρώτα μου βήματα στον χώρο, μου είπαν οι παραγωγοί μιας ταινίας να χάσω 15 κιλά μέσα σε δύο εβδομάδες», θυμήθηκε η Τζένιφερ Λόρενς. 

Και συνέχισε: «Ένα κορίτσι πριν από μένα απολύθηκε, γιατί δεν κατάφερε να χάσει τα κιλά γρήγορα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μία άλλη γυναίκα παραγωγός με έβαλε να κάνω ένα γυμνό με, περίπου, πέντε γυναίκες που ήταν αρκετά πιο αδύνατες από εμένα. Στεκόμασταν όλες δίπλα-δίπλα και καλύπταμε τα γεννητικά μας όργανα μόνο με τα χέρια μας. Μετά από αυτό το εξευτελιστικό και ταπεινωτικό περιστατικό, η γυναίκα παραγωγός μου είπε ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τις γυμνές φωτογραφίες μου ως έμπνευση για τη δίαιτά μου», πρόσθεσε η ίδια. 

Παρόλο που η Τζένιφερ Λόρενς έχει παραδεχτεί ότι έχουν γίνει πολλά λάθη στο παρελθόν, κυρίως, στη βιομηχανία του θεάματος, σήμερα «ορθώνει» το ανάστημά της και προσπαθεί να βοηθήσει τα νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά της στον κινηματογράφο. 
 

Πηγή: skai.gr