Jennifer Lawrence: Φιλήθηκα μόνο μία φορά με τον Liam Hemsworth και όχι ενώ ήταν με τη Miley Cyrus – Φήμες ότι τα «είχαμε»…

«Ο Λίαμ και εγώ μεγαλώσαμε μαζί. Είναι πολύ σέξι», ανέφερε με χιούμορ η ηθοποιός 

Η Jennifer Lawrence αποκάλυψε στην εκπομπή «Watch What Happens Live» ότι δεν τα έφτιαξε ποτέ με τον Liam Hemsworth. Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού τη ρώτησε για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επειδή όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι ‘’Flowers’’ της Miley έγινε πολύς λόγος ότι το μουσικό βίντεο αναφερόταν σε μια κρυφή περιπέτεια που είχες με τον Liam, ενώ εκείνος ήταν μαζί της ισχύει αυτό;». Η απάντηση της Jennifer Lawrence ήταν αποστομωτική: «Δεν είναι αλήθεια. Η απόλυτη φήμη. Όλοι ξέρουμε ότι φιληθήκαμε μόνο μία φορά και ήταν χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οπότε υπέθεσα ότι ήταν σύμπτωση», συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός. 

Ωστόσο, η Jennifer Lawrence αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Liam Hemsworth αποκαλύπτοντας ενδιαφέροντα πράγματα. «Ο Λίαμ και εγώ μεγαλώσαμε μαζί. Ο Λίαμ είναι πολύ σέξι. Τι θα έκανες εσύ;», είπε η Τζένιφερ γελώντας.

Η 32χρονη Jennifer παραδέχτηκε ότι όταν βλέπει φήμες για εκείνη στο διαδίκτυο μπαίνει στον πειρασμό να στείλει ένα tweet, αλλά δεν διατηρεί το δικό της Twitter ή Instagram.

«Αν πέντε άνθρωποι σε ένα πάρτι πιστεύουν ότι κοιμήθηκες με το αγόρι κάποιας, είναι πραγματικά ενοχλητικό», είπε η Jennifer. 

 Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη νέα της ταινία «No Hard Feelings» και είπε ότι όταν άκουσε ότι στην ταινία υπάρχει σκηνή γυμνού δεν έκανε πίσω.

Πηγή: skai.gr